SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

To so posledice hude dehidracije #video

0,54

termometer

Nocoj ob 21. uri si bomo na Planetu lahko ogledali prvi del oddaje Preživetje v divjini v novi sezoni, v kateri se bodo tekmovalci preizkušali kot brodolomci na samotnem otoku. Prvi tekmovalec Klemen iz Ljubljane je na lastni koži izkusil, kaj pomeni biti brez pitne vode več ur pod žgočim soncem in ob izjemno visokih temperaturah.

Preživetje v divjini Planet TV To je prvi tekmovalec v novi sezoni oddaje Preživetje v divjini #video

V prvi sezoni, ki jo je krojil ledeni mraz, so se tekmovalci izogibali vodi, kolikor je le bilo mogoče, v drugi sezoni, ki se bo odvijala na nenaseljenih hrvaških otokih, pa bo vsaka kapljica vode zelo dragocena.

Preživetje v divjini Planet TV To je družba, ki si je na samotnem otoku ne želi nihče #video

O tem se je lahko prepričal tudi prvi tekmovalec v novi sezoni, potem, ko je bil brez vode več ur. "Imam povsem suha usta, niti govoriti ne morem več, zatika se mi, vse se mi lepi," so bile njegove besede. Dehidracija pa ni bila njegova edina težava, saj otok zaznamujejo izredno zahteven teren, s skalami, ostrimi kot britev, rastje, ki ne prizanaša goli človeški koži, in divje živali, ki so človeku lahko tudi nevarne.  

Kako uspešno se bo z izzivi, ki jih ponuja divji otok, spopadel prvi tekmovalec v novi sezoni, si lahko pogledate že NOCOJ ob 21. uri v oddaji Preživetje v divjini na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Nevarno srečanje Červeka z nepovabljenimi obiskovalci #video Preživetje v divjini Planet TV Červek: Priča smo obritim fasadam z napihnjenimi mišicami, ki delujejo samo v svetu obilja in perutnine #intervju Preživetje v divjini Planet TV Izdelajte improvizirano obuvalo in se potegujte za uro Garmin #video 360°
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin