SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

To je družba, ki si je na samotnem otoku ne želi nihče #video

0,96

termometer

Nocoj ob 21. uri ne zamudite prvega dela nove sezone oddaje Preživetje v divjini. Na preizkušnji na divjem otoku, na katerem so teren in razmere človeku zelo negostoljubne, bomo spremljali vsestranskega športnika iz Ljubljane. Poleg ostrih kamnov ter neprijaznega podrastja, polnega trnjev in bodic, so na otoku tudi številne divje živali, ki so človeku lahko tudi zelo nevarne.

Tekmovalec Klemen, ki ga bomo spremljali na nocojšnji preizkušnji, je ob ogledu otoka spoznal, da je poln divjih živali in da bo moral biti pazljiv, da kateri ne prekriža poti. Še posebej nevarni so človeku lahko divji prašiči, s katerimi se je na otoku že srečal tudi inštruktor tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek (v spodnjem videoposnetku).

Čeprav se je srečanje takrat končalo mirno, pa je Brane opozoril, da so divje svinje lahko zelo nepredvidljive in zato previdnost ni odveč. Sicer pa bodo na otoku tekmovalcu delale družbo tudi kače, podgane, škorpijoni in pajki.

Katere so še pasti divjega otoka in kakšne izzive je za prvega tekmovalca v novi sezoni pripravil mojster tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek, lahko preverite že NOCOJ ob 21. uri v oddaji Preživetje v divjini na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Nevarno srečanje Červeka z nepovabljenimi obiskovalci #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult Preživetje v divjini Planet TV Červek: Priča smo obritim fasadam z napihnjenimi mišicami, ki delujejo samo v svetu obilja in perutnine #intervju
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin