SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Nevaren podvig, ki ima lahko tudi hude posledice #video

0,63

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu, je mojster tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek tekmovalcu pripravil ekstremno preizkušnjo, ki bo sestavljena iz več zahtevnih izzivov. Eden od najtežjih bo prečkanje močno deroče reke, saj so ob napaki mogoče hujše posledice.

Preživetje v divjini Planet TV "Ko so vpleteni otroci, je težko izklopiti čustva" #video

Marko iz Žalca, ki je po poklicu reševalec, sicer pa tudi nekdanji alpinist, bo moral na tokratni preizkušnji tovoriti težak hlod, zaplavati v ledeni vodi, poiskati plezalno vrv, nato prečkati deročo reko in se spustiti 25 metrov v brezno, kjer bo preživel noč. 

Najnevarnejši del preizkušnje bo vsekakor prečkanje deroče reke. Tekmovalec Marko je ta del reke načrtoval kar preplavati, a mu je Brane T. Červek to odsvetoval in mu prikazal, kakšna je moč toka, in ga opozoril, da so mogoče tudi hujše posledice. 

Preživetje v divjini Planet TV Po šoku se je začel vesti nekoliko nerazumljivo #video

Kljub temu, da bo tekmovalec pri prečkanju privezan, bosta tok in mrzla voda močno preizkušala moč in vzdržljivost tekmovalca, ta pa si ne bo smel privoščiti napake. Zdrs in padec bi lahko pomenila tudi hujše poškodbe. Več v zgornjem videu.

Preživetje v divjini Planet TV Červek tekmovalcu preprečil smrtno nevaren načrt #video

Kako uspešno je Marko premagoval izzive Braneta T. Červeka in ali mu je uspelo končati tokratno ekstremno preizkušnjo, preverite nocoj ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini bo na sporedu NOCOJ ob 21. uri. Ob 20. uri pa ne zamudite posebne oddaje Milijonar, v kateri bodo svoje znanje za dober namen preizkusili znani obrazi.

Milijonar Planet TV Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi Izgubljena čast Planet TV Premierno v Sloveniji: turška uspešnica Izgubljena čast Milijonar Planet TV Godler je takole Javšnika odvrnil od usodne napake #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin