SiolNET. Planet TV Milijonar
0,57

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi

0,57

termometer

V torek, 1. decembra, bo na Planetu posebna epizoda kviza Milijonar, v kateri se bodo na vroči stol nasproti voditelja Jureta Godlerja usedli znani obrazi. Svoje znanje bodo preizkusili za dobrodelni namen, med drugim je izziv sprejel tudi Matjaž Javšnik.

Igralcu Matjažu Javšniku se lahko ob sobotah nasmejimo v zabavni glasbeni oddaji Pri Črnem Petru, v torek, 1. decembra, pa se bo ob 20. uri preizkusil tudi v kvizu Milijonar, ki ga vodi Jure Godler. V posebni epizodi kviza se bodo na vroči stol usedli znani obrazi in svoje znanje preizkusili za dobrodelne namene, a še prej se bodo morali prebiti skozi uvodne Hitre prste. Poleg Matjaža Javšnika bodo v oddaji sodelovali komik Perica Jerković, igralec Jan Bučar in direktor Šentjakobskega gledališča Milan Golob.

Milijonar | Foto:

Snemaje kviza Milijonar trenutno sicer poteka ob spoštovanju strogih varnostnih ukrepov za zajezitev širjenja virusa, zato so v studiu brez občinstva prisotni le štirje kandidati za vroči stol, obliko pomoči - glas ljudstva - pa je nadomestila možnost zamenjave vprašanja. "Občinstvo je vsekakor nepogrešljiv element, a ob zaostrenih ukrepih v času pandemije je treba potrpeti," pravi voditelj Jure Godler, ki se v pogovoru s tekmovalci in tekmovalkami izkaže kot iznajdljiv sogovornik, ki spontano poskrbi za smeh.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri.
  Milijonar Planet TV Tako poteka snemanje Milijonarja v času epidemije Pri Črnem Petru Planet TV Pri Črnem Petru bo vse v znamenju planiških poletov #foto Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Vitamin D je jeseni to, kar je bil kvas spomladi #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin