Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 11. 2020,
9.55

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

1

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Četrtek, 26. 11. 2020, 9.55

3 leta, 5 mesecev

Pri Črnem Petru

Pri Črnem Petru bo vse v znamenju planiških poletov #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

1

Decembra bomo v Planici lahko spremljali svetovno prvenstvo v poletih, zato bo tudi oddaja Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu, tokrat v znamenju smučarskih poletov. Gostilno bosta obiskala kar dva naša skakalna asa. Za skok med zimzelene glasbene uspešnice bo tokrat poskrbela Mirna Reynolds, posebno glasbeno presenečenje pa pripravlja tudi voditeljica Jasna Kuljaj.

Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke
Planet TV Filmska poslastica za ljubitelje domišljije Tima Burtona

Na zadnjo novembrsko soboto bo Pri Črnem Petru nadvse zabavno. Največji športni navdušenec Franci bo ekipo Črnega Petra skušal prepričati, da je izkušeni smučarski skakalec. Še več, brata Gorišek naj bi planiško velikanko povečala prav zaradi njega. 

Gostilno Pri Črnem Petru bo obiskal smučarski skakalec Jernej Damjan, ki bo ekipi pomagal izvesti čisto pravi planiški polet. Takšnega, ki preseže magično mejo dvesto (pa pustimo zdaj, za katero mersko enoto gre), in tudi takšnega, da bo slavnostno zadonela Avsenikova Planica. Kdo bo pogumnež, ki bo magično poletel, boste videli v soboto zvečer.

Jasna Kuljaj
Planet TV Poglejte, kako je bila videti Jasna Kuljaj pred 10 leti #foto

V oddaji bodo nastopili Čuki, o katerih bomo s pomočjo pravilnih oziroma nepravilnih trditev izvedeli nekaj novega, pravo glasbeno zmešnjavo pa bo zakuhala natakarica Sofija, ki bo s svojo glasbeno željo pri Jasni nepričakovano vzbudila strastno željo, da bi zapela s Čuki. Le česa se bo Jasna poskušala domisliti, da bi na koncu prav ona s Čuki zapela njihovo uspešnico Komar?

Pri Črnem Petru
Planet TV Priljubljeni humorist dočakal veselo novico#foto

Za nekaj nostalgije bo v oddaji poskrbela Mirna Reynolds, ki bo po dolgem času nastopila s svojo uspešnico Zdravnik, predstavila pa bo tudi novejšo skladbo Makova polja. Ansamblu Slovenski zvoki se bo na odru s harmoniko pridružil smučarski skakalec Timi Zajc in skupaj bodo zaigrali Planiško polko ter legendarno Avsenikovo Planico. V oddaji bodo nastopili še ansambel Trenutek, ansambel Smeh in mična zasedba Slovenke. Tudi tokrat bodo z nami dekleta iz Plesnega Mesta.

Nekaj utrinkov iz naslednje oddaje si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji:

Fotogalerija
1 / 8
Zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu. Že jutri pa ne zamudite velikega finala oddaje Gasilci, v kateri se bosta najboljši ekipi pomerili za donacijo v višini 30 tisoč evrov in zlato čelado.

Gasilci
Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku?
Gasilci
Planet TV Ekskluzivni vpogled v finalno oddajo Gasilci #video
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte