SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek tekmovalcu preprečil smrtno nevaren načrt #video

0,98

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri, bo tekmovalec Marko moral prečkati tudi močno deročo reko. Njegova prvotna ideja je bila, da bi reko poskusil kar preplavati, a ga je Brane T. Červek od tega odvrnil, saj bi to početje lahko bilo smrtno nevarno.

Marko, ki je bil v preteklosti alpinist in mu adrenalinski podvigi zato niso tuji, je bil odločen, da bo reko, ki jo bo moral prečkati na poti do mesta, kjer bo prenočil, kar preplaval. Inštruktorju tehnik preživetja v naravi Branetu T. Červeku je tudi precej samozavestno predstavil načrt, kako bi tega v izredno deroči reki tudi izpeljal.

Preživetje v divjini Planet TV Po šoku se je začel vesti nekoliko nerazumljivo #video

A ga je Brane od ideje, ki bi lahko vodila do poškodb ali še česa hujšega, hitro odvrnil. Kako zelo je reka deroča, mu je nato Brane demonstriral z večjim kosom lesa, ki ga je tok zelo hitro odnesel. Tekmovalca pa je opozoril tudi na skale, ki se skrivajo pod površjem vode, zaradi katerih lahko med plavanjem ali padcem na tem delu reke dobi precej hude poškodbe. Več v zgornjem videu.

Milijonar Planet TV Godler je takole Javšnika odvrnil od usodne napake #video

 

Na kakšen način je Marko prečkal reko in kakšne ekstremne izzive je zanj še pripravil Brane T. Červek, preverite v nocojšnji oddaji Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini bo na sporedu NOCOJ ob 21. uri. Ob 20. uri pa ne zamudite posebne oddaje Milijonar, v kateri bodo svoje znanje za dober namen preizkusili znani obrazi.

Preživetje v divjini Planet TV "Ko so vpleteni otroci, je težko izklopiti čustva" #video Milijonar Planet TV Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi Preživetje v divjini Planet TV Červek tekmovalcu razkril preprost trik, ki mu bo precej olajšal nalogo #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin