SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Po šoku se je začel vesti nekoliko nerazumljivo #video

1,33

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu, se bo s pastmi slovenskih gozdov soočil reševalec Marko iz Žalca. Čeprav je bil nekoč alpinist in se lahko pohvali z nekaterimi izjemnimi podvigi, je na preizkušnji, ki jo je zanj pripravil Brane T. Červek, kmalu spoznal, da bo naloga vse prej kot enostavna.

Preživetje v divjini Planet TV "Ko so vpleteni otroci, je težko izklopiti čustva" #video

Že pred preizkušnjo je Marko povedal, da ga najbolj skrbi mraz. Ko mu je inštruktor tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek povedal, da bo ena njegovih prvih nalog preplavati vodo, ki ima le nekaj stopinj nad lediščem, vedel, da bo naporno, vseeno pa ga je temperatura vode kar nekoliko presenetila.

Milijonar Planet TV Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi

Na drugi strani ga je čakala vrv, s katero bo lahko v nadaljevanju prečkal deročo reko in se spustil v 25 metrov globoko brezno. Vodo je brez večjih težav preplaval, ob prihodu na drugo stran pa se je začel vesti nekoliko nenavadno. Vrvi, ki jo je še prej videl z drugega brega, nikakor ni mogel najti. Brane T. Červek je pojasnil, zakaj je temu tako: "Ko pride do takšnega stresa, je običajno, da izgubiš osredotočenost. Čeprav stoji pred vrvjo, je ne vidi." Več v zgornjem videu.

Nova pustolovščina v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu v TOREK ob 21. uri na Planetu. 

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar Gasilci Planet TV Voditeljica po finalu iskreno, "ponosna bom, če bo hči gasilka" #foto Pri Črnem Petru Planet TV Razkril je, da se je poročil na skrivaj #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin