SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Med zahtevnim reševanjem so bili bitko s časom #video

0,53

termometer

Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali še zadnjo oddajo Preživetje v divjini v prvi sezoni. Naloga dveh tekmovalcev bo reševanje ponesrečenca, čigar vlogo bo prevzel tretji tekmovalec. Jima bo uspelo rešiti tekmovalca, preden ga ledeno mrzla voda resnično podhladi?

Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini

Za tekmovalce Nikija, Klemna in Mateja je Brane T. Červek tokrat pripravil izziv, pri katerem bo najpomembnejše medsebojno sodelovanje. Brez prave usklajenosti med njimi so njihove možnosti za uspešno opravljeno preizkušnje zelo majhne.

Preživetje v divjini Planet TV To nas čaka v zadnji oddaji Preživetje v divjini #video

Niki in Klemen bosta morala s pomočjo vrvnih tehnik izpod slapa rešiti Mateja, ki je tam obtičal z zlomljeno nogo. Čeprav Matej v resnici ni bil poškodovan, je bil pod slapom res izpostavljen zelo mrzli vodi. Čakanje na reševalca je bilo zato zanj kljub vsemu zelo neprijetno. Njegova morebitna podhladitev pa bi lahko močno vplivala na to, ali bodo trije tekmovalci uspešno opravili preizkušnjo. Bosta Niki in Klemen dovolj hitra, da njihova naloga v nadaljevanju ne bo ogrožena? Več v zgornjem videoposnetku.

Prijave za novo sezono oddaje Preživetje v divjini so že odprte. Prijavite se lahko TUKAJ.

Preživetje v divjini

Preživetje v divjini Planet TV Glasbenik bi rad preizkusil svoje meje vzdržljivosti #video Preživetje v divjini Planet TV Navdušenec nad tehnikami preživetja z vratolomnim hobijem #video Preživetje v divjini Planet TV Dela v vojski, zdaj pa ga čaka izziv preživetja v divjini #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin