Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 3. 2023,
9.57

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled Poroka na drugi pogled

Nedelja, 26. 3. 2023, 9.57

1 leto

Poroka na drugi pogled

Vedeževalec Blaž: "Meri meni ni simpatična. Najprej bi si morala ..." #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20.uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman v studiu pridružil že vedeževalec Blaž Knez, ki je med drugim razkril tudi, kaj si misli o Meri.

Komentatorji so se sprva dotaknili odnosa med Meri in Žanom, Špela je posebej za mnenje prosila tudi vedeževalca Blaža Kneza. "Jaz sem pogledal in to je katastrofa. Ne sodita skupaj, niti energetsko nista povezana," je sprva dejal vedeževalec, nato pa razkril, da je pred dvema dnevoma Žana tudi osebno spoznal. "Je perfekcionist in simpatičen fant," je navdušeno dejal.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Ne morem verjeti, da sem prišel z eno, odhajam pa z drugo!" #video

Njegovo mnenje o Meri pa ni tako pozitivno. "Ona meni ni simpatična. Najprej bi si morala popraviti zobe, ker jaz vem, da njemu to ne paše," je odkrito povedal. Ob to opazko so se spotaknili ostali komentatorji, ki niso povsem razumeli, kaj misli. Špela ga je zato vprašala, če ga torej na njej motijo zobje, Blaž pa je direktno odvrnil: "Mene ne, njega bodo."

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Žan priznal: Ne vem, kaj je delala z mano ponoči #video

Vsi so se nasmejali, nato pa strinjali, da ne glede na vse, skupna prihodnost za Žana in Meri ne obstaja. Vedeževalec je to tudi pojasnil: "Problem je v njej, ker ona ni prava zanj. Ona živi v svojem svetu in z Žanom imata povsem različna zanimanja. Nista za skupaj. On potrebuje nežno žensko, bolj ženstveno. Ona potrebuje ‘deca’, kar pa Žan ni."

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video

Špela ga je nato opomnila, da je Žan še zelo mlad in da bo morda še postal "dec". Blaž ji je odvrnil, da ni nič slabega, če ga on ne vidi kot takšnega, še enkrat pa je izpostavil, da se mu Žan zdi prijazen, eleganten in vljuden fant. Svoje misli je strnil in dodal: "Prav zato potrebuje podobno mislečo žensko. Meri je zanj preveč ekstravagantna."

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Vsakič ji sledi še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem s pričetkom ob 21. uri. Šov Poroka na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri.

Anthony Hopkins
Planet TV Anthony Hopkins na snemanju tega filma ni mogel zadrževati smeha
Operacija Grom, James Bond
Planet TV Skoraj usodna kopel z morskimi psi je temu filmu prinesla oskarja
Blaž Knez
Planet TV "Matevž bi moral imeti milfico, da ga vzame v roke!" #video
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte