SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

To so komentatorji nove oddaje Poroka na drugi pogled #video

1,11

termometer

Na Planetu boste lahko odslej lahko spremljali novo komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Vsak četrtek ob 20.45 na Planetu bodo z vami trije komentatorji, ki bodo komentirali dogajanje čez teden v oddaji Poroka na prvi pogled.

Poroka na prvi pogled Planet TV V eksperiment Poroka na prvi pogled vstopata Danica in Aleksander #video

V novi oddaji Poroka na drugi pogled bo z nami voditeljica in sokomentatorka Špela Grošelj. Družbo ji bosta delala modni guru, oblikovalec, make up artist Milan Gačanovič Gacho ter stand up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman. Vsem trem je skupno, da so vedno iskreni in brez dlake na jeziku, zato tem za pogovor ne bo manjkalo. Prvič pa jih bomo videli za istim omizjem. 

Na prvem snemanju smo se z njimi pogovarjali o njihovim prvih ljubeznih in ljubezni na prvi pogled. Od zabavnih, iskrenih pa vse do realnih odgovorov nas je pogovor hitro zanesel tudi k oddaji Poroka na prvi pogled. Komentatorji bodo z nami vsak četrtek, s Špelo Grošelj pa smo spregovorili, kaj lahko od njih pričakujemo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Tako je Domen svojo ženo spravil v zadrego #video

Špela Grošelj: "Mislim, da bomo mi pokomentirali te oddaje tako, kot bi jih pokomentirali doma na kavču. OK, mogoče bi na kavču bila še kakšna bolj sočna beseda, ker jaz tega pred kamero načeloma ne delam, ker moramo ohraniti neko primerno raven. Predvsem pa ne gre za neko opravljanje, obiranje in karkoli negativnega. Naš pogled na to, kar vidimo. In kakšne občutke neka oseba, par v nas vzbuja."

Oddaja Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri. Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled pa vsak četrtek ob 20.45 na Planetu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte novo udeleženko šova Poroka na prvi pogled Danico #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nov udeleženec šova Poroka na prvi pogled: Bojim se, da bi bil prizadet #video

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin