Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 3. 2023,
9.50

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Planet TV Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled

Petek, 17. 3. 2023, 9.50

1 leto, 1 mesec

Poroka na drugi pogled

Tanja Kocman: Mislim, da je to davek, ki ga je terjala emancipacija žensk #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20. uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je v vlogi voditeljice preizkusila Tanja Kocman, na pomoč pri komentiranju dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled so ji priskočili še Miha Hercog, Žan Papič in Tomaž Mihelič – Marlenna. Tokrat so pod drobnogled vzeli tudi zakon in obnašanje Blaža in Tine.

Tanja Kocman je sprva priznala, da se pogosto vpraša, če je Blaževo izzivanje Tine njegova osvajalska taktika ali kaj se dogaja med njima. Miha jo je pomiril, da med njima gotovo obstaja privlak, ki si ga zaenkrat nobeden noče priznati. Tomaž je dodal, da se mu zdi, da se Blaž obnaša kot stand up komik. "Onadva se zelo zabavata," je povedala Tanja, z njo pa se je strinjal tudi Miha, ki je povedal, da imata Blaž in Tina najbolj pristen odnos.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Ups! Na stranišču mu je povedala, da ima drugega. #video

"Kje pa vidiš, da je med njima nekaj več," je nato zanimalo Žana Papiča. "Mislim, da oba napredujeta po milimetrih. Ona poskuša sicer to zavirati, ampak ji godi, kar Blaž počne," je pojasnil Miha. Tanja ni bila povsem prepričana, če ima Miha prav, saj Tine po njenem mnenju Blaž fizično ne privlači, obenem pa jo on tudi preveč zbada. "Mislim, da bo to šlo v povsem drugo smer, ker na eni točki pa prestopiš tisto mejo prijateljstva, ko nočeš več videti genitalij," je še dodala.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Tanja Kocman: Ta reakcija Anite me je šokirala #video

V en glas so zavpili: "Vau", nato pa je svoje mnenje delil še Tomaž Mihelič: "Jaz tukaj vidim eno dozo čustvene nezrelosti, ker je celoten odnos zelo površinski." Z njim se je strinjala Tanja, Žan Papič pa je dodal: "Meni je pa všeč, da se imata dobro. To lahko nekam pripelje ali pa tudi ne."

Nato pa je komik razkril še, da mu je najbolj všeč to, da je Blaž Tini v šovu prepustil, da sama nosi omaro, saj je s tem podprl enakopravnost žensk. "Tako, zdaj pa nosi, hudič babji," ga je v šali prekinil Miha Hercog. Žan je dodal, da je Tina s tem dokazala, da je močna ženska, ki Blaža ne potrebuje. "Jaz pa mislim, da je to en davek, ki ga je terjala emancipacija. Mogoče smo stopili korak predaleč. Lahko bi vsaj malo poprijel," je dodala Tanja Kocman. 

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri: Ta večerja je bila zame živa tema #video

"Ne, ker bi s tem dokazal, da misli, da ona ne zmore," sta v en glas odvrnila Miha in Žan. Tanja je nato povzela, da se očitno to vsem zdi dobra osvajalska taktika, čemur je Žan Papič pritrdil: "Četudi je na koncu fizično padla, se je tudi moralno dvignila." Temu pa je močno nasprotoval Tomaž Mihelič: "Jaz v temu vidim eno čisto nastopaštvo."

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Vsakič ji sledi še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem s pričetkom ob 21. uri. Šov Poroka na prvi pogled pa lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Žan iskreno: Tudi jaz želim od ženske prejeti nekaj topline #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Tina je Meri predlagala: Kaj pa, če se zamenjate? #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV "Jaz imam rada čistega moškega" #video
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte