SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
2,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ti udeleženci šova Poroka na prvi pogled so dopustovali skupaj

2,88

termometer

Poroka na prvi pogled: Slovenija |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Pomlad na Planetu je bila nadvse zanimiva tudi zaradi šova Poroka na prvi pogled. Čeprav ljubezen med kandidati v drugi sezoni ljubezenskega eksperimenta ni vzcvetela, so se vseeno rodila številna dobra prijateljstva. Nekateri udeleženci šova so skupaj celo dopustovali.

Nekaj prostih dni so to poletje pri naših južnih sosedih skupaj preživeli trije udeleženci druge sezone in ena udeleženka prve sezone Planetovega priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled. 

Kolo sreče Planet TV Poglejte, kdo jeseni prihaja v Kolo sreče #video

Edini moški je bil Aleš, ki je močno zaznamoval dogajanje v drugi sezoni šova, veselo druščino pa so sestavljale še Anna Pajnich in Vlasta, ki sta prav tako ljubezen iskali v drugi sezoni, ter Hajdi, ki je po koncu prve sezone z možem iz šova Anžetom tudi v resničnem življenju skočila v zakonski jarem. Njuna sreča na žalost ni trajala dolgo, saj je pred dnevi odjeknila novica, da naj bi se Anže in Hajdi razšla.

Kot je razvidno iz objav na družbenih omrežjih, se je zbrana družba, ki je veliko časa preživela tudi na barki, zelo dobro zabavala. Anna, ki je nekaj fotografiji druženja objavila na svojem profilu na Instagramu, je v objavi zapisala:

"🥰 3 "Barbike" z "Benom" in Skiperka @vlastam na gliserju s 225 konji.😍 3 ločenci iz 2.sezone, ena ločenka iz 1.sezone in 1 potencialna kandidatka za 3.sezono Poroka na 1.pogled. 😁😄🤣💖 Draga Vlasta, naša skiperka in organizatorka. Hvala za profesionalno vožnjo, vodenje skozi otoke Pašman, Ugljan, Dugi otok, Sakarun, Kornate. Za vrhunec pa še šov z jato 40 delfinov."

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Spet bomo kuhali, tokrat na deželi #video Nataša Naneva Planet TV "Na morju me ne boste našli na znanih lokacijah!" Tanja Kocman Planet TV Golo kopanje bi se za priljubljeno voditeljico lahko precej slabše končalo  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin