SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

"Ob Domnu sem začutila, da si želim imeti otroke" #video

0,32

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Nina med pisanjem končne odločitve razmišljala o tem, kaj vse je doživela z Domnom v zadnjih dveh mesecih. Priznala je, da je ob njem ponovno začela verjeti v ljubezen in da je v njej prebudil materinski čut.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Nina je razkrila, da je med pisanjem zadnje zaobljube razmišljala o tem, kaj sta z Domnom doživela v preteklih dveh mesecih in kaj lahko zgradita v prihodnosti. "Ob Domnu se počutim ljubljeno," je razkrila, nato pa dejala, da ne dvomi o tem, da jo pogreša.

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Razkrila je, da je med eksperimentom šele v Domnovi bližini začutila, da si morda res želi otroke, čeprav je prej neprestano zatrjevala, da jih nikoli ne bo imela. Prav zaradi njega je začela verjeti v ljubezen. Glede samega eksperimenta je razkrila, da sta imela z Domnom tri ali štiri trenutke, v katerih je pomislila, da bi odšla domov.

Poroka na prvi pogled Planet TV Takšno končno odločitev sta v eksperimentu sprejela Danica in Aleksander #video

Zatrdila je, da Domna kljub kratkemu času skupaj dobro pozna, saj sta že od začetka igrala z odprtimi kartami: "Zato lahko z gotovostjo rečem, da bo še naprej ostal z mano." Nazadnje je razkrila, da se je njuna strast vlekla čez ves eksperiment in da ne dvomi o tem, da bi Domen rad videl, da bi se odločila ostati in poskusiti z njim. Več v zgornjem videu.

Kakšno odločitev bosta Domen in Nina sprejela o skupni prihodnosti, lahko preverite že v nocojšnji oddaji.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Takšne načrte imata po koncu šova #video Planet Vau Planet TV Jan Plestenjak: To me žalosti #video Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin