SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Takšno končno odločitev sta v eksperimentu sprejela Danica in Aleksander #video

1,07

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta kot prvi par končno odločitev v ljubezenskem eksperimentu sprejela Danica in Aleksander. Na obredu sta si prebrala končni zaobljubi in se odločila, da bosta eksperiment zapustila kot …

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Ob prihodu na zadnjo ceremonijo je bil Aleksander navdušen nad Daničinim videzom, prav tako je ona pohvalila njega: "Kako si lep!" Aleksander je priznal, da je poskušal biti pri pisanju svoje zaobljube iskren in pošten do obeh, nato pa jo je prebral svoji nevesti.

Poroka na prvi pogled Planet TV Takšne načrte imata po koncu šova #video

"Njegova zaobljuba me je danes kar presenetila, saj se je razpisal in pokazal tisto globino, ki sem jo pričakovala v odnosu," je zapisano komentirala Danica. Aleksander je med branjem svoje zaobljube dejal, da si želi ostati Daničin prijatelj, poudaril pa, da upa, da je s tem ni prizadel.

Poroka na prvi pogled | Foto:

Danica je povedla, da ji je bilo med poslušanjem njegove zaobljube najbolj všeč to, da je kronološko povzel celotno dogajanje ter da si je res vzel čas in razmislil o njiju. Nato je še sama svojemu ženinu prebrala zaobljubo.

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

V njej je razkrila, da bi si želela skupno pot z Aleksandrom nadaljevati na prijateljski način. Njen ženin jo je še zadnjič objel in priznal: "Njeno odločitev sem sprejel s spoštovanjem, saj je bila vzajemna." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Daničina prijateljica: Na njenem mestu ne bi ostala z njim #video Exatlon Planet TV Exatlon Slovenija se vrača z drugo sezono! Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin