Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 3. 2023,
13.24

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: Slovenija Poroka na prvi pogled

Torek, 7. 3. 2023, 13.24

1 leto, 1 mesec

Poroka na prvi pogled

Aleš razkril: Jasmina je kar skočila name! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili prve skupne večerje. Na njej sta se prvič po medenih tednih ponovno srečala tudi Jasmina in Aleš, ki sta se vmes umaknila od preostalih in se na samem pogovorila.

"Aleš je želel, da se pogovoriva. Mislim, da je prizadet, izredno prizadet," je pred začetkom pogovora dejala Jasmina. Aleša pa je sprva zanimalo, ali se ji zdi, da je bilo njeno obnašanje sprejemljivo. "Mislim, da ne. Jaz sem, kar sem. Kdor me hoče, me hoče, kdor me ne, me ne," mu je sprva odvrnila, nato pa dodala:

Poroka na drugi pogled
Planet TV To je o Jasmininem obnašanju povedal Tomaž Mihelič #video

"Kar je bilo, je bilo. Za nazaj nimam česa popravljati. Oprosti, in to je to." Aleša pa je vseeno zanimalo, zakaj mu Jasmina ni že prej zaupala svojih občutij in povedala, kaj si misli. "Ti si izvedel že prvo noč vse, ampak si tega nisi hotel priznati. To pa je tvoj problem," mu je odvrnila. Aleš je to trditev hitro označil za neresnično.

"Že takrat nisem čutila ljubezni na prvi pogled, ker ni bilo niti privlačnosti na prvi pogled. Ti si popolno nasprotje tistega, kar si jaz želim. Izmed tisočih moških v lokalu bi bil ti zadnji, ki bi ga opazila," mu je sprva hladno dejala, nato pa nadaljevala: "Jaz sem izredno seksualno bitje, ki obožuje seks na sto in en način. Poskusila sva in ni šlo. Kaj naj naredim?"

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri jezno: Moti me, da pije in kadi #video

Aleš, ki mu je končno uspelo priti do besede, pa ji je odvrnil: "Če ti misliš, da me zelo privlačiš, me ne. To naj ti bo jasno." Nato je pojasnil, da si je želel, da bi jo lahko pred samo intimnostjo v postelji najprej bolje spoznal. "Ti pa si kar skočila name!" Jasmina v tem ni videla problema: "Zakaj pa ne?! Saj si moj mož!"

Razočarani mož je nato izpostavil še to, da je njeno vedenje bilo ves čas nekulturno, a je tudi s to opazko pri Jasmini trčil ob zid. "Čar je v sprejemanju, ne spreminjanju. Če mi misliš spremeniti, si na zelo slabi poti. Nikomur ne bom dovolila, da me spremeni," ga je opozorila.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Tanja Kocman razkrila, da zalezuje ženina iz šova #video

Aleša pa je na koncu zanimalo še, zakaj se je po celotnem dogajanju odločila priti na skupno večerjo. "Prišla sem, da spoznam druge kandidate in da povem, da sem bila tudi jaz nekaj dni v tem eksperimentu. Prišla sem zaradi hrane, zabave, druženja. Zakaj pa ne bi? Saj drugače ne hodim nikamor. Kaj te moti, če jaz tukaj sedim in jem?" mu je odvrnila.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Jasmina razkrila, zakaj vsak dan pije #video

On jo je opomnil, da tega sploh nikoli ni rekel, nato pa sta se vrnila k preostalim kandidatom. Strokovnjakinja je ob tem pripomnila: "Mislim, da je to začetek konca."

Le kakšno odločitev bosta na skupni ceremoniji zakonca sprejela nocoj? Se je bosta sploh udeležila? Vse to in še več izveste samo na Planetu nocoj ob 21. uri!

Šov Poroka na prvi pogled: Slovenija lahko na Planetu spremljate od ponedeljek do srede ob 21. uri! Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Vlasta je na zmenku slekla hlačke #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV "Ta nevesta ni diva, prej njiva," pravi Tomaž Mihelič #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Skrivnost je razkrita: med rjuhe je skočil še en par #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte