SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

"Včasih sem poskušal biti 'dec', zdaj pa pač zajočem" #video

0,03

termometer

V oddaji Planet Vau, ki je na sporedu vsako soboto ob 18.30 na Planetu, je o svoji dobrodelni akciji Deželak junak spregovoril radijec Miha Deželak, ki bo v teh dneh že sedmič zapored zbiral sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin. 

Z večdnevnim športnim podvigom vsako leto, letos že sedmič zapored, radisjki voditelj zbira sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko šli na morje, nekateri med njimi prvič v življenju. Akcija bo letos še dva dni daljša kot doslej.

Planet Vau Planet TV Presenečenje, ki je pevko ganilo do solz #video

"Ti otroci res rabijo ta odklop, te počitnice. Dajmo jim to omogočiti. Nihče od nas ne bo nič drugače živel, če bo prispeval, njim pa to spremeni tistih deset dni in na ta način jim pokažemo, da je življenje lahko tudi lepo," je povedal Miha Deželak, ki priznava, da gre za zelo težak izziv, ki ga včasih spravi na rob obupa. Kljub vsemu že zdaj ve, da se bo tudi prihodnje leto z dobrodelno akcijo odpravil po Sloveniji, ker pravi, da je vredno. Več v zgornjem videoprispevku.

Magazinska oddaja Planet Vau je na sporedu vsako soboto ob 18.30 na Planetu.
Planet Vau Planet TV "Šele ko se je začel poslavljati, sem dojela, da ga imam rada" #video Piramida sreče Planet TV Čeprav vanj ne verjamem, Bog obstaja #video Eva Cimbola Planet TV "Kulinarika je ena boljših stvari pri spoznavanju novih krajev"  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin