SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Takšen nasvet ima za vas slovenski pevec #video

0,02

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo vsako soboto ob 18.30 na Planetu vodi Sanja Grohar, smo tokrat na domu obiskali slovenskega pevca Andreja Šifrerja. Spoznali smo, kdo je Andrej v zasebnem življenju, na koncu prispevka pa je pevec gledalcem dal še življenjski nasvet, za katerega toplo priporoča, da se ga držite.

Andrej Šifrer nam je v oddaji najprej razkazal svojo steno, na kateri ima izobešene vse nagrade, ki jih je prejel v svoji glasbeni karieri. Če ga pot ne bi zanesla v glasbene vode, bi v življenju opravljal poklic pravnika. "Sem eden tistih diplomiranih pravnikov, ki nikoli ni opravljal svoje prvobitne namere," je priznal Andrej.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Razkril je, da ga je doma najbolj podpirala mati, oče pa je njegovo petje opisoval kot jamranje. Mama je bila po njegovih besedah ostra, ampak mu je bila v izredno oporo. "Včasih me je dvigovala in masirala perutnice, včasih pa me je držala na tleh kot utež," je dejal pevec. Zase pravi, da ni prepričan, kateri način vzgoje je prevladoval pri njegovih otrocih, je pa srečen, ker so izredno uspešni.

Andrej je s ponosom pokazal svoje nagrade. Andrej je s ponosom pokazal svoje nagrade. Andrej Šifrer je tudi dedek, pri čemer pa vsa vzgojna načela odmisli. "Starši jih vzgajajo, mi pa jih razvajamo," je nasmejano priznal pevec.

German.Local.Taste_1_1200x800_Naslovnica Planet TV Okusi regionalne in svetovljanske kuhinje

V prostem času rad pripravlja tudi druženja za prijatelje, pri čemer mu je v izredno pomoč žena. "Jaz sem ekran, ona pa je tiskano vezje v ozadju. Drug brez drugega ne funkcionirava," je opisal njun odnos, zagovarja pa prepričanje, da mora biti pri ljubezni prisotna zdrava mera vsega.

Pevec je pogovor sklenil z življenjskim nasvetom za vse moške: "Ženski ne kupujte nič za v kuhinjo, ker to pomeni delaj. Držite se nakita ali pa opazujte, kateri parfum uporablja. Predvsem pa se ne odločajte za darilo zadnji dan."

Magazinska oddaja Planet Vau je na Planetu vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
  Nuška Drašček Planet TV Tako se na nastop pripravlja operna solistka #video Nipke Planet TV To je bil šok za slovenskega raperja #video Aljoša Bagola Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin