SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Jan Plestenjak: Če imaš neki status, ga je treba upravičiti #video

0,00

termometer

Planet Vau |  | Foto:

Tokrat vas bo v novi vlogi voditeljice Planet Vau pozdravila Manja Stević. Z vami bo delila najnovejše novice iz sveta glasbe, gledaliških odrov ter zanimivosti iz Hollywooda. 

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video

Pridružili se bomo največjemu narodnozabavnemu spektaklu pri nas. Fehtarji, ki so v zadnjem času postregli s kar nekaj uspešnicami, v središče naše prestolnice vabijo oboževalce iz vse Slovenije. Fehtarji imajo svojo trolo in obljubljajo, da bodo v Ljubljano pripeljali najboljši žur, plesalke, harmoniko in ogromno vrhunskih glasbenih gostov.

Korona je popustila, temperature so višje in s tem je nedvomno prišel čas, da se končno odpre sezona večernih zabav. Naši estradniki so se tokrat družili v šov restavraciji Nebo v Ljubljani, kjer so poskrbeli za kabarejsko-plesno-pevski spektakel. Kako so bili za žur kondicijsko pripravljeni Tomi Meglič, Domen Valič in drugi, je preverila naša ekipa.

Simpatična glasbenica Nina Pušlar je v teh dneh polno zasedena s predstavitvijo svoje nove pesmi NINA, NINA, NINA. V pesmi pevka v ospredje postavlja partnerski odnos, ki ga je kdaj pa kdaj treba tudi končati, da ohraniš svoj jaz. Mnogo deklet pa se je odzvalo na videospot za omenjeno pesem, saj je v njem vlogo Nininega partnerja odigral model in igralec Anže Mežan. Eva Cimbola ga je povabila, da sta jo skupaj presenetila. 

Pomlad ni prinesla le prijaznih sončnih žarkov, temveč tudi boljše koronske razmere, kar je vplivalo na razcvet družabnega ter umetniškega življenja. Tako kot mnogi tudi Jan Plestenjak zadnji dve leti ni samo počival, kar je bilo videti na njegovem zadnjem velikem koncertu, saj je spet do zadnjega kotička napolnil stadion Stožice. Naša ekipa ga je ujela odlično razpoloženega. Beseda je tekla o tem, kako se sprošča pred nastopom.

Oddaja Planet Vau vsako soboto ob 18.20 na Planetu. Bodite z nami.
Neisha Planet TV Neisha je to razgaljeno fotografijo uporabila za promocijo novega albuma #video Tomi Meglič Planet TV Tomi Meglič o skupini LPS: Preveč so izstopali v svoji nedrugačnosti
Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi presenetil z novim videzom in razkril, ali je še vedno samski #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin