Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 5. 2021,
9.42

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Jonas Žnidaršič Piramida sreče Planet TV

Nedelja, 30. 5. 2021, 9.42

2 leti, 11 mesecev

Piramida sreče

"Začelo se je s prijetnim sporočilom, zdaj sva pa že eno leto poročena" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Nocoj ob 19.45 se bosta v kvizu Piramida sreče, ki ga vodi Jonas Žnidaršič, pomerila dva nova tekmovalna para. Prva sta zakonca Matej in Jasmina iz Slovenj Gradca, drugi tekmovalni par pa sta prijatelja in prekaljena tekmovalca v različnih kvizih Bojan z Zgornje Velke in Rok iz Maribora.

Eva Cimbola
Planet TV "Kulinarika je ena boljših stvari pri spoznavanju novih krajev"

Matej in Jasmina sta se spoznala v osnovni šoli, kasneje pa sta hodila tudi na isto srednjo šolo, in takrat še nista vedela, da bosta nekoč postala par. Pravita, da med njima tedaj ni bilo kemije. 

Po končanem šolanju so se njune poti razšle, ponovno sva se povezala prek družbenih omrežij leta 2019. Že ob prvem srečanju je bilo zelo očitno, da je med nama kemija. "Vse skupaj se je začelo s prijetnim sporočilom: 'O, stari sošolec, kako kaj?' Letos pa imava že prvo obletnico poroke." 

Piramida sreče | Foto:

Zabavni so bili tudi njuni medeni tedni. "Nisem adrenalinski tip človeka, noro se bojim višine. Odšla sva v Bovec, kjer sva imela dogovor, da če gre Jasmina z menoj poskusit kanjoning, grem jaz z njo zipline. Še dobro, da je v Bovcu eden najvišjih in najdaljših ziplinov v Evropi," je v smehu razkril Matej. "Ne bom pozabila njegovega prestrašenega pogleda, ampak videlo se je, da je kasneje začel v tem tudi uživati," je dodala Jasmina. 

Zakonca pravita, da doslej nista sodelovala še v nobenem kvizu. "Jih pa redno spremljava in tudi glasno sodelujeva s kavča," sta povedala v šali.

Kaj sta povedala drug o drugem, si poglejte v spodnjem videu:

Drugi tekmovalni par bosta Bojan in Rok, ki sta prijatelja že od otroških let. "Kot otroka sva prebivala v istem kraju in skupaj preživljala prosti čas. Najino prijateljstvo sega v sam začetek mojih spominov," je povedal Bojan.

Skupaj sta igrala nogomet, zdaj pa se družita ob žaru, na piknikih, njuna skupna strast pa je tudi varjenje piva. "Pred leti sva se lotila varjenja piva. Naredila sva nekaj zanimivih sodov, so bili pa tudi takšni, o katerih je boljše molčati," je povedal Bojan, Rok pa je v smehu razkril, kaj je šlo narobe: "Zvarila sva pivo, pozabila sod v kleti in v njem sva namesto piva vzgojila gobe."

Piramida sreče | Foto:

Rok in Bojan pa sta tudi precej izkušena udeleženca različnih kvizov. Med drugim sta sodelovala tudi v nekdanjem Planetovem kvizu 2 na 2, kjer sta bila celo superfinalista. "Oba sva ljubitelja kvizov v vseh oblikah, na televiziji in spletu. Sam sem tudi ljubitelj pub kviza, ki se odvija v baru Piaf v Mariboru," je razložil Rok.

Kaj sta Rok in Bojan povedala drug o drugem, si lahko pogledate v spodnjem videu:

Piramida sreče bo na sporedu NOCOJ ob 19.45 na Planetu. Ob 21.30 pa ne zamudite drame Teorija vsega (The Theory of Everything), ki je Eddieju Redmaynu prinesla oskarja, zlati globus, bafto in nagrado igralskega ceha.

planet tv
Planet TV Filmski konec tedna z naboljšimi biografskimi zgodbami
Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!
Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte