SiolNET. Planet TV Novosti
1,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Voditelja sta jo dobro odnesla, skoraj bi bila premočena do kosti

1,02

termometer

Jeseni na Plant prihaja oddaja Gasilci, v kateri bomo spremljali prostovoljna gasilska društva, ki se bodo med seboj pomerila na zanimivih in zelo zahtevnih poligonih. Ti bodo gledalcem omogočili vpogled v raznovrstnost znanj in visoko usposobljenost gasilcev, s katerimi rešujejo tudi življenja. Marko Potrč, ki bo oddajo povezoval s sovoditeljico Evo Cimbolo, pa nam je zaupal zanimivo anekdoto in razkril, da na snemanju oddaje nadvse uživa, čeprav je občasno zaradi dežja povsem premočen.

Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video

Snemanje oddaje Gasilci - veliki gasilski izziv, ki na Planet prihaja jeseni, je že v polnem teku. Tudi občasno slabše vreme vsega hudega navajenih gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev ne moti preveč. Z vso vnemo se spopadajo z različnimi poligoni, na katerih morajo pokazati vse svoje znanje in unovčiti bogate izkušnje.

Med tistimi, ki med občasnimi pošiljkami dežja celo uživajo, pa je tudi voditelj oddaje Marko Potrč, ki nam je zaupal, zakaj je tako. 

"Ko je zadnjič lilo kot iz škafa, mi je bilo lepo delati na dežju, meni je to dodaten izziv. Že ko sem kot otrok igral nogomet, sem tekme najraje igral v najhujših nalivih. In še vedno uživam v tem, malo otroka moraš imeti v sebi," je povedal v smehu.

Gasilci Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce

Je pa na snemanju samo malo manjkalo, da bi bila s sovoditeljico Evo Cimbolo oba pošteno mokra, za kar pa ne bi mogli kriviti dežja. Med spremljanjem tekmovalcev, ki so se borili s poligonom, sta voditelja stala povsem blizu gasilske cevi, ki jo je zaradi visokega pritiska skoraj razneslo. Marko je bil kljub temu prepričan, da nista stala preblizu.

"To je bilo vse preračunano, vsaj z moje strani. Zanjo pa sem prepričan, da tega sploh ni vedela. Mene so pred tem  namreč opozorili, da se to lahko zgodi, in rekel sem, da mene to ne moti. Kako bi se odzvala nič hudega sluteča Eva, pa ne morem reči," smeha ni mogel zadrževati Marko.

Oddaja Gasilci - veliki gasilski izziv prihaja na Planet že to jesen.
Preživetje v divjini Planet TV Takšni izzivi čakajo tekmovalce v novi sezoni Preživetja v divjini #foto Dekliščina Planet TV Komedija, ki ruši stereotipe Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj v novih kopalkah kot Pamela Anderson #foto  
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin