Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 8. 2020,
14.50

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Kristen Wiig Melissa McCarthy Planet TV

Ponedeljek, 3. 8. 2020, 14.50

3 leta, 8 mesecev

Dekliščina

Komedija, ki ruši stereotipe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

V soboto ob 20. uri bo na Planetu na sporedu odlična komedija Dekliščina (Bridesmaids), ki je z ženskimi protagonistkami in drznim humorjem orala ledino ter bila nominirana tudi za dva oskarja.

Komedijo Dekliščina (Bridesmaids) sta spisali Annie Mumolo in Kristen Wiig, zgodba z ženskimi protagonistkami, ki je začinjena s prostaškim humorjem, pa je navdušila tako občinstvo kot kritike in bila nominirana za dva oskarja, za najboljši izvirni scenarij in najboljšo stransko igralko (Melissa McCarthy). Ker so igralci v komedijah le redko nominirani za to prestižno nagrado, je bilo veselje filmske ekipe še toliko slajše. Film je bil nominiran tudi za dva zlata globusa (za najboljšo komedijo in najboljšo glavno igralko Kristen Wiig), pa tudi za bafto, nagrado igralskega ceha, nagrado people's choice in številne druge.

Dekliščina | Foto:

Najbolj dobičkonosen film Judda Apatowa

Film je režiral Paul Feig, ki je sodelovanje z Melisso McCarthy ponovil tudi v Vohunki (Spy), Izganjalcih duhov (Ghostbusters) in Drznem paru (The Heat). Dekliščina je uspehe žela tudi v kinematografih, saj je ob proračunu 32,5 milijona dolarjev zaslužil več kot 288 milijonov dolarjev in velja za najbolj dobičkonosen film, ki ga je produciral Judd Apatow, avtor filmov 40-letni devičnik (40-Year-Old-Virgin), Napumpana (Knocked Up) in Kralj Staten Islanda (The King of Staten Island).

Zgodba govori o simpatični Annie, ki nikakor ne najde prave sreče v ljubezni in službi, zato z upanjem na nekaj dodatnega veselja sprejme prošnjo prijateljice, da bi prevzela vlogo glavne družice na prihajajoči poroki. Toda ob tem ne računa na dolg seznam opravil, ki jih mora organizirati, dodatne preglavice pa ji povzročajo preostale družice, ki ji na vsakem koraku grenijo življenje. Ko se skupaj odpravijo na dekliščino v Las Vegas, Annie doživi najhujšo nočno moro svojega življenja.

Melissa McCarthy, Ellie Kemper, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph in Kristen Wiig | Foto: Melissa McCarthy, Ellie Kemper, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph in Kristen Wiig

Poleg Kristen Wiig in Melisse McCarthy v Dekliščini igrajo še Maya Rudolph, Rose Byrne, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Rebel Wilson, Chris O'Dowd, Jon Hamm in drugi.

Dekliščini se lahko na Planetu nasmejite v soboto ob 20. uri.
Planet TV
Planet TV Gneča na plaži? Jože Potrebuješ ima rešitev #video
Rešeno življenje
Planet TV Lepa igralka navdušuje tudi s petjem #video
Planet TV Jasna Kuljaj v novih kopalkah kot Pamela Anderson #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte