SiolNET. Planet TV Novosti
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

Trenutek, ko je v oddaji vsem zastal dih #video

0,50

termometer

V nedeljo zvečer so si gledalci lahko na Planetu ogledali še zadnjo oddajo kviza Piramida sreče v tej sezoni. V tokratni dobrodelni različici so sodelovali znani obrazi, tik pred koncem oddaje pa je prišlo do zelo dramatičnega zapleta.

Piramida sreče Planet TV Piramida sreče tokrat z znanimi obrazi #video

V dobrodelni Piramidi sreče sta se pomerila priljubljena glasbena para Nuša in Frenk Derenda ter Saša Lendero in Miha Hercog. Nepredvidljive krogle so bile v uvodni igri bolj naklonjene Nuši in Frenku, ki sta se tako uvrstila v nadaljevanje kviza, kjer sta pokazala veliko znanja in kviz zaključila z zneskom 6.970 evrov.

Piramida sreče Planet TV "Namesto da bi ob nedeljah poležavala, se odpeljeva na dobrodelne prireditve" #video

Nato je na vrsto prišla odločilna krogla, ki je poskrbela za zelo dramatičen preobrat. Ves priigrani znesek se je namreč razblinil, saj je krogla padla v razdelek z nič evri, kar je za trenutek vzelo Frenku in voditelju Jonasu Žnidaršiču dih. "Nič nagrade za odlično odgovarjanje na vprašanja. V vsej igri samo trije napačni odgovori. Pa vseeno takšna kazen," razočaranja ni mogel skriti voditelj.

Piramida sreče Planet TV "Bojim se zgodovine in geografije" #video

Vseeno se je na koncu vse dobro izteklo, saj je Nuša Derenda na srečo sprejela ponudbo piramide in tako sta s Frenkom za Rdeči križ Brežice zbrala 3.485 evrov. Več v zgornjem videu.

Kviz Piramida sreče se do jeseni poslavlja. Na Planetu od ponedeljka do srede ob 19.45 še vedno lahko spremljate priljubljeni kviz Milijonar z Juretom Godlerjem.

Jasna Kuljaj Planet TV Presenečena voditeljica pri zobozdravnici izvedela, da je noseča Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu Piramida sreče Planet TV Čeprav vanj ne verjamem, Bog obstaja #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin