SiolNET. Planet TV Novosti
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

"Namesto da bi ob nedeljah poležavala, se odpeljeva na dobrodelne prireditve" #video

0,28

termometer

Piramida sreče nocoj ob 19.45 na Planetu z znanimi gosti. Ob Jonasu Žnidaršiču bodo glasbeniki. Izkupiček bo šel v dobrodelne namene po njihovem izboru.

Nuša in Frenk Derenda sta zakonca in glasbenika, ki se vedno rada odzoveta na povabilo k dobrodelnosti. Tudi tokrat nista izpustila priložnosti, ko sta želela pomagati sokrajanki s pomočjo kviza Piramida sreče. "Vsak tak dobrodelni koncert te nekako napolni," nam razloži Frenk. Zato četudi se peljeta na drug konec Slovenije, vesta, da gre za dober namen.

Frenk je mnenja, da je "šefica" Nuša, zato bi tudi njo poslal v kabino. Seveda si po 26 letih zakona popolnoma zaupata, a v smehu Frenk opozori, da odgovornost bo pa vseeno nosila le Nuša. 

Piramida sreče Planet TV Piramida sreče tokrat z znanimi obrazi #video

Nuša: "Vzela sva to kot eno igro, kot izziv. Poleg tega, da je to dobrodelna oddaja in sva rekla, če bova lahko kako pomagala, bova z veseljem. "
Frenk: "Ravno zaradi tega, ker je dobrodelna Piramida sreče, sem želel, da zbereva čim več denarja. In lahko bi ga še več."

Koliko bosta osvojila in ali jima bo sreča naklonjena, pa preverite že nocoj!

Nocoj ne zamudite dobrodelnega kviza Piramida sreče, ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami!
Piramida sreče Planet TV "Začelo se je s prijetnim sporočilom, zdaj sva pa že eno leto poročena" #video Piramida sreče Planet TV "Po tihem sem upala, da bo tvegal in zavrnil ponudbo" #video
Piramida sreče Planet TV Čeprav vanj ne verjamem, Bog obstaja #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin