SiolNET. Planet TV Novosti
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

To si o valentinovem misli Jasna Kuljaj

0,30

termometer

Že naslednji petek, 21. februarja, ob 20. uri se z oddajo Pri Črnem Petru na male zaslone vrača tudi voditeljica Jasna Kuljaj, ki se na novo sezono zabavne glasbene oddaje pospešeno pripravlja. Ker pa je danes ravno valentinovo, smo jo vprašali, kako sama gleda na praznik zaljubljencev, ki smo ga v zadnjih letih tudi Slovenci vzeli za svojega.

Pri Črnem Petru Planet TV Oddaja Pri Črnem Petru se vrača že 21. februarja

"Moram priznati, da ne dam kaj dosti na valentinovo, saj se tudi sicer ne oziram na preostale datume. Vse v življenju počnem po občutku in ne po datumu na koledarju," nam je zaupala priljubljena voditeljica, ki ima svoj pogled tudi na obdarovanje z rožami, čokolado, parfumi in podobnimi stvarmi, ki naj bi spadale k prej omenjenemu prazniku.

Otožno valentinovo Planet TV Valentinovo na Planetu

"Vse našteto si najraje kupim sama, saj sama najbolje vem, katera čokolada mi paše, kateri vonj parfuma mi najbolj ustreza, do rož pa pravzaprav nikoli nisem gojila kakšnega posebnega odnosa. Dragemu tako že vnaprej povem, da se mu s temi rečmi sploh ni treba ukvarjati," nam je povedala Jasna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥 To je ta EKIPCA 👍😆🤟🤠😘🎬🤗@pricrnempetru.planet @planettv #pricrnempetru #kmalu #season2

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

V preteklosti tudi nikoli ni hodila na tipične zmenke. "Zmenke vidim kot nekakšna srečanja, ki počasi v nekaj vodijo. Pri meni pa se je ljubezen vedno zgodila hipoma oziroma precej na prvi pogled. Ko sem se v nekoga zatreskala, je zadeva kar hitro prešla v zvezo. Ne pravim, da je to najbolj modro, a tako je bilo," je sklenila v smehu.

Nova sezona oddaje Pri Črnem Petru se na Planet vrača v petek, 21. februarja, ob 20. uri. Prav tako v petek, 21. februarja, ob 21.30 pa se na Planetu začenja tudi nova, že 11. sezona satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku in Instagramu. 
Dobri dinozaver Planet TV Dobri dinozaver premierno na Planetu Milijonar Planet TV To je novi voditelj Milijonarja #video

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • milancek / 15.02.2020. ob 17:34 0 0

    pa resnično ste na siolu revčki, berem, da vam gre hudičevo slabo, normalno, še naprej pišite o totalno nezanimivih temah ! jasna kuljaj, pa kdo še hoče-želi brati, slišati o njej,zresnite se!

    0 0
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin