SiolNET. Planet TV Novosti
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novosti

Stresna sprememba tik pred začetkom snemanja Bese #video #intervju

1,58

termometer

besa

Kako se je učil albanskega jezika, katera beseda je najlepša, raje igra negativca ali pozitivne like in kakšen odnos ima do tako imenovanega krvnega maščevanja? O vsem tem je v intervjuju spregovoril priljubljeni igralec Sebastian Cavazza, ki nastopa v novi televizijski seriji Besa, ki je bila posneta v koprodukciji s Planet TV.

Sebastian Cavazza, priljubljeni slovenski igralec, je poleg Jureta Ivanušiča in Borisa Kobala odigral eno od vlog v novi seriji Besa. "Bila je lepa izkušnja. Pri liku mi je sicer najbolj blizu to, da je Agim zelo družinski človek, kaj vse se še skriva zadaj, pa naj za zdaj ostane še presenečenje," je v intervjuju povedal Cavazza.

besa Poleg tega, da se je za vlogo moral naučiti albanskega jezika, pa je bil velik izziv igrati tudi negativni lik. "Po dolgem obdobju, ko sem v slovenskem prostoru igral predvsem ljubimce, sem končno dobil priložnost, da se soočim tudi z bolj negativnim likom, zato sem bil zelo počaščen ob tem izzivu. Rad namreč igram tako pozitivne kot negativne like," je dodal sogovornik.

Besa "Takih projektov v Sloveniji ni, ker je vse vezano na proračun. Tu je bil proračun za njihove razmere, ker je to angleška produkcija, še vedno skromen, a za nas nepredstavljiv. Tudi sicer je bilo približno 50 članov ekipe in okoli 200 igralcev iz vse regije. Pa seveda še kup statistov. V vseh pogledih gre torej za resnično velik projekt, " je še razkril Cavazza. Kaj vse je še povedal, si poglejte v spodnjem intervjuju. 

Serija Besa je na sporedu ob petkih ob 23.10. uri na Planetu. Ponovitev sledi v nedeljo po večernem filmu.
Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji Besa Planet TV Sebastian Cavazza: Največji izziv pri vlogi je bil albanski jezik Planet TV Planet TV Kdo je ta lepotica iz serije Besa? #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin