SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Perutnina Ptuj s prvo restavracijo hitre prehrane Pišek plac

0,03

termometer

Perutnina Ptuj |  | Foto:

Novo ponudbo so predstavili v okviru včerajšnjega odprtja restavracije s hitro prehrano Pišek plac, ki se nahaja v pokriti tržnici BTC v Ljubljani, kjer ima Perutnina Ptuj (PP) tudi lastno maloprodajno trgovino od skupno blizu 200 trgovin v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH in Srbiji. Slednje skupaj ustvarijo okoli 10% vseh prihodkov od prodaje na letni ravni.

Perutnina Ptuj je tako prvi proizvajalec perutninskega mesa v Sloveniji z lastno restavracijo hitre prehrane s poudarkom na kvalitetnih obrokih iz piščančjega in puranjega mesa. Svojo ponudbo v PP oblikujejo s posluhom za potrebe današnjega življenjskega stila.

Slavnostni trak ob odprtju Pišek placa sta prerezala mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj in Albina Vrbnjak, vodja maloprodaje Slovenija. | Foto: Slavnostni trak ob odprtju Pišek placa sta prerezala mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj in Albina Vrbnjak, vodja maloprodaje Slovenija.

Tako so poleg celovite prenove samega objekta prenovili tudi obstoječo ponudbo "fast food-a" in jo poleg pečenih delov piščančjega in puranjega mesa nadgradili z novimi jedmi: Chrispy burger, BBQ burger, Grill burger, Crispy wings BOX, Pečen pišek in Poli Dog.

Perutnina Ptuj | Foto:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin