SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planet Eva prihaja nova indijska serija Ljubezen ali prijateljstvo

0,13

termometer

Ena najbolj priljubljenih serij na Planetu je indijska uspešnica Zapuščena, ki jo lahko ujamete od ponedeljka do petka ob 15. uri. Od danes naprej boste na Planet Eva lahko spremljali še eno indijsko serijo. Prihaja največja indijska ljubezenska telenovela vseh časov. Ljubezen ali prijateljstvo boste lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 17. uri na Planet Eva.

Poroka na drugi pogled Planet TV To so komentatorji Poroke na prvi pogled

Zgodba indijske serije Ljubezen ali prijateljstvo (Silsila) spremlja zgodbo ginekologinje Mauli, ki je srečno poročena s pediatrom Kunalom. Živi urejeno družinsko življenje, potem pa sreča svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Nandini, ki je žrtev nasilnega zakona in jo je mož zapustil. Mauli se odloči, da ji bo pomagala.

One so bombe Planet TV Planetova premiera meseca je One so bombe (Bombshell)

Toda njenega moža Kunala začnejo privlačiti Nandinina ranljivost, lepota in ženstvenost, Nandini pa čuti, da je Kunal vse, kar je želela od moža. Življenje se obrne, ko se preprosto občudovanje spremeni v usodno privlačnost. Ko Mauli izve za afero, je povsem strta, saj ugotovi, da je ni izdal samo mož, ampak tudi najboljša prijateljica.

Ljubezen ali prijateljstvo | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Zgodba se dodatno zaplete, ko Mauli izve, da je noseča s Kunalovim otrokom. Toda Kunal se medtem poroči z Nandini, poleg tega pa Nandini z njim tudi zanosi.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV To so slovenske neveste druge sezone ljubezenskega eksperimenta #foto

Toda čas celi tudi najgloblje rane in Mauli spet najde razlog za nasmeh. Novi izbranec Išan je njena moč, njena hči Mišti pa njen sonček in veselje njene družine. 

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Spoznajte slovenske ženine druge sezone šova Poroka na prvi pogled #foto

A usoda ima zanje nenavaden načrt. Mišti se spoprijatelji s hčerjo Kunala in Nandini. Ko se njuni hčeri spoprijateljita, pride do neizogibnega. Izkaže se, da dolga leta niso izbrisala bolečine. Kunal in Mauli se spet srečata. V Maulijini duši se odpre sveža rana, ko izve, da njene prijateljice Nandini ni več. Konflikt med izgubljeno ljubeznijo in bolečino se poglobi, ko Kunal izve, da je Mištijin oče. Ravno ko se zdi, da bo Mauli zaživela z Išanom, se v njeno življenje spet vrne Kunal.

Kolo sreče Planet TV Že v prvi oddaji je priljubljeni voditelj doživel šok: tekmovalka ga je vrgla po tleh #video

Bo pozabila in odpustila izdajo, ki ji je strla srce, in Kunalu dala drugo priložnost? Ali pa bo začela novo življenje z Išanom, ki ji je vedno stal ob strani?

Prvi del nove indijske serije Ljubezen ali prijateljstvo (Silsila) bo prvič na sporedu danes ob 17. uri. Spremljali jo boste lahko od ponedeljka do petka na Planet Eva.

Poroka na prvi pogled Slovenija Planet TV "V eksperimentu je še težje kot v vsakdanjem življenju!" Kolo sreče Planet TV "Obljubim, da se boste ob gledanju oddaje zelo zabavali!"
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin