SiolNET. Planet TV Novosti
2,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Marko Potrč je za uspeh žrtvoval tudi svoje dlake #foto

2,28

termometer

Planet TV

Ni skrivnost, da je vsestranski Marko Potrč z dušo in telesom predan športu. V zadnjem času se vse bolj posveča triatlonu in kolesarstvu. In ker je tudi na amaterskih tekmovanjih treba paziti na vsako podrobnost, je Marko naredil še en korak, ki bi mu utegnil pomagati k boljšemu rezultatu.

"Če amaterski kolesar ni tako dober kot profi, naj tako vsaj izgleda," je zapisal Marko, potem ko je pograbil brivski aparat ter z nog in rok odstranil vse dlačice, ki bi utegnile vplivati na aerodinamiko njegovega telesa.

To "moško" početje je s fotoaparatom skrbno beležila njegova izbranka Lili Žagar, saj je želela imeti dokaz, "kako se pravi ded pripravlja na tekmo". Marko je nato na kolesarski dirki osvojil odlično drugo mesto. "Zdaj pa ne vem, ali je tako hitro letelo zaradi gladkih nog in rok ali je bilo kaj drugega," je dodal na koncu svojega zapisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če amaterski kolesar ni tako dober kot profi, naj tako vsaj izgleda. Dokler govorimo o “aerodinamičnih” nogah in telesu, seveda 😁 So rekli pobrij se, Marko. Bo bolj letelo! Je pa hec, ko te @lilizagar fotka, ko se pripravljaš na tekmo kot pravi ded... torej, ko si briješ noge. Da bo imela dokaz, je rekla. Je pa res, da mi je to prišlo po eni strani zelo prav, ker lahko tako nardim res spontan uvod v sodelovanje z @panasonic_is_now Sem nameraval delat kakšne fotke s fotografom za to, pa me je draga prehitela. Se mi zdijo spontane tudi bolj pristne, če sem odkrit. Pa čeprav narjene s telefonom. Preveč hvalit tega trimerja od Panasonic sicer še ne smem, ker sem ga prvič preizkusil, ampak za 2. mesto 🥈v generalni razvrstitvi na moji razdalji @granfondo.pag je bilo dovolj. Zdaj pa ne vem, ali je tak hitro letelo zaradi gladkih nog in rok, ali je bilo kaj drugega 😄🙏🏻 Karkoli, lep dan je bil. Še več takšnih! #zgrabisvojlook #cyclinglife #aerodynamic #cyclingrace #granfondopag #sport #sports

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Voditelja Marka Potrča lahko ob koncih tedna spremljate tudi v svežih epizodah dokumentarne oddaje Galileo na Planetu.
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
  Planet TV Planet TV Tako se svojega prvega šolskega dne spominja Marko Potrč #foto Planet TV Planet TV Indira pozabila ime svojega prijatelja #video Planet TV Planet TV Skrita kamera: prepričana je bila, da jo zapušča zdrava pamet #video Planet TV Planet TV Vid Valič: Zdaj ženske razumem še manj kot prej

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin