SiolNET. Planet TV Novosti
1,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hčerka zasenčila slavnega očeta

1,26

termometer

Lily Collins

Na Planetu bo v soboto ob 20. uri tv-premiera romantične komedije Na koncu mavrice (Love, Rosie), v kateri igra Lily Collins. Lily je v zadnjih letih opozorila nase v številnih filmih, slava pa zanjo ni neznanka, saj je odraščala s še bolj slavnim očetom, glasbenikom Philom Collinsom.

Prikupno igralko lahko v soboto, 30. marca, ob 20. uri vidite v filmu Na koncu mavrice (Love, Rosie).

Lily Collins, ki jo zaradi videza pogosto primerjajo z Audrey Hepburn, je svojo prvo večjo vlogo odigrala ob Sandri Bullock v drami Zgodba o prvaku (The Blind Side), nase je opozorila tudi kot Sneguljčica v filmu Zrcalce, zrcalce (Mirror, Mirror), z nastopom v komični drami Rules Don't Apply Warrena Beattyja pa si je prislužila nominacijo za zlati globus. Očarala je tudi v romantični komediji Na koncu mavrice (Love, Rosie), nedavno pa je zaključila snemanje biografske drame Tolkien, v kateri igra ženo avtorja Gospodarja prstanov.

Lily kot Rosie v filmu Na koncu mavrice Lily kot Rosie v filmu Na koncu mavrice

Kritiki so zelo pohvalili tudi njen nastop v Netflixovi drami To the Bone, v kateri je odigrala dekle, ki se spopada z anoreksijo, vloga pa je bila za Lily še toliko pomembnejša, ker se je z motnjo prehranjevanja spopadala tudi sama.

Igralka in pisateljica

Igralka, ki je nedavno pravznovala 30. rojstni dan, je že od malega obkrožena z radovednimi novinarji in fotografi, saj je hčerka Phila Collinsa, bobnarja in glavnega pevca skupine Genesis. Čeprav je po očetu podedovala glasbeni talent, ki ga je pokazala tudi v filmu Zrcalce, zrcalce (Mirror, Mirror), se je raje osredotočila na igro. Pozornost medijev ob ločitvi njenih staršev jo je prepričala, da o svoji zasebnosti nikoli ne govori javno, kljub temu pa je že pred tridesetim letom izdala svojo zbirko osebnih esejev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Očetu je odpustila

V knjižnem prvencu je svojo borbo z motnjami prehranjevanja pripisala tudi stiski, ki jo je doživljala ob očetovi tretji ločitvi, vendar je tudi zapisala, da preteklosti ne moreš spremeniti in očetu odpušča za njegove odločitve, ki jih takrat ni razumela in jim pripisuje vse svoje najgloblje strahove.

"Učim se, kako sprejeti tvoja dejanja in spregovoriti o tem, kako sem se ob njih počutila. Sprejemam in spoštujem žalost in jezo, ki sem ju čutila do stvari, ki si jih ali jih nisi storil," je napisala v spravljivem tonu.

Balado You'll Be in My Heart je Phil Collins napisal za hčerko

A vsi spomini na otroštvo seveda niso slabi, kar je Lily povedala tudi v oddaji Harryja Connicka Jr. in poudarila, da se je že zgodaj naučila ločevati med osebo na odru, ki jo obožuje milijone ljudi, in svojim očetom. Najbolj jo je zabavalo, ko so na nekem radiu pesem Phila Collinsa predstavili kot "skladbo očeta Lily Collins", saj se ji je takrat zdelo, da si je resnično ustvarila svoje ime. Zaupala pa je tudi, da je njena najljubša očetova pesem You'll Be in My Heart iz animiranega filma o Tarzanu, ki jo je spisal kot uspavanko zanjo, več pa si oglejte v spodnjem videu:

Lily lahko v romantični komediji Na koncu mavrice (Love, Rosie) vidite že v soboto ob 20. uri na Planetu. Film je posnet po literarni podlagi Cecelie Ahern (P.S. Ljubim te) in bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.
Joy Planet TV Lily Collins in Jennifer Lawrence premierno na Planetu
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin