Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 7. 2021,
10.04

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Torek, 20. 7. 2021, 10.04

2 leti, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled

Kateri od parov je po oddaji še vedno skupaj?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Na Planetu lahko spremljate zanimivo avstralsko resničnostno oddajo Poroka na prvi pogled, v kateri strokovnjaki na podlagi znanstvenih raziskav kandidatom najdejo najprimernejše ljubezenske partnerje, ki jih spoznajo šele pred oltarjem. V osmih tednih spoznavanja morata partnerja ugotoviti, ali sta si res usojena. Že nocoj si boste lahko ogledali prvi del 5. sezone, mi pa smo preverili, kje so pari iz 4. sezone, ki se je iztekla včeraj.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

V četrti sezoni avstralske resničnostne oddaje smo bili priča zelo razburljivemu dogajanju. Pari so imeli v svojih zvezah veliko vzponov in padcev. Nekaj parov se je poslovilo še pred koncem eksperimenta, enemu kandidatu pa je nevesta celo pobegnila na poročno noč. V preteklih sezonah so bili strokovnjaki precej uspešni, saj so uspešno združili kar nekaj parov, ki so si ustvarili celo družino, v četrti sezoni pa so bili manj uspešni. 

Poroka na prvi pogled | Foto:

Sean in Susan

Pri Seanu in Susan je bilo videti, kot da sta si usojena. Vseeno pa je bila razdalja, živita namreč na različnih koncih Avstralije, ob različnih življenjskih stilih prevelika ovira. Po oddaji sta ostala prijatelja, srečo v ljubezni pa sklenila poiskati drugje. Leta 2018 je Susan rodila prvega sina Ashtona. Z njegovim očetom, ki ga je spoznala na spletu, ni več v zvezi. Srečo je našel tudi Sean, ki se je medtem že poročil.

Sean s svojo novo ženo: 

Cheryl

Cheryl je v oddaji srečo poskusila s kar dvema kandidatoma. Najprej se je poročila z Jonathanom, vendar eksperimenta zaradi njegovega domnevnega dopisovanja z drugo kandidatko v šovu Scarlett z njim ni hotela nadaljevati. Za tem se je odločila poskusiti še z Andrewom, kandidatom, ki je že na poročno noč ostal brez svoje neveste. Tudi v drugo se ni izšlo in precej burno dogajanje se je končalo s še enim predčasnim odhodom iz oddaje. Po oddaji je Cheryl vendarle našla srečo, v razmerju je z vodovodarjem, ki jo je opazil v oddaji.

Nadia in Anthony

Sprva se je zdelo, da sta Nadia in Anthony par, ki bi lahko ostal skupaj tudi dolgoročno. Takšen vtis sta dajala še na zadnji ceremoniji, na kateri sta obnovila poročni zaobljubi. A vse skupaj se je presenetljivo hitro končalo. Nadia je namreč razkrila, da jo je Anthony zapustil takoj, ko so kamere ugasnile.

Nadia naj bi bila zdaj v zvezi s profesionalnim igralcem kriketa Glenom Talaricom:

Simon in Alene

Čeprav sta bila zelo različna, sta Simon in Alene hitro postala eden najbolj priljubljenih parov, njuna ljubezen pa je rasla iz oddaje v oddajo. Vseeno sta kmalu po koncu oddaje šla vsak svojo pot. Krožile so govorice, da sta se kasneje spet zbližala, vendar se je izkazalo, da to ni res. Alene naj bi se namreč ogrela za nekoga iz pete sezone oddaje Poroka na prvi pogled, Simon pa medtem uživa v samskem življenju.

Özge Özpirinçci
Planet TV Zvezdnica pričakuje otroka

Sharon in Nick

Sharon se je po koncu oddaje odločila, da se bo preselila k Nicku. Želela sta nadaljevati svojo ljubezensko zgodbo, toda nekaj tednov kasneje je bilo njune pravljice konec. "Obožujem Nicka, toda osem tednov po odhodu v Melbourne sem ugotovila, da nisem zaljubljena vanj," je povedala Sharon, ki je kasneje spoznala Juliana. "Je vse, kar sem si želela pri partnerju. Popoln je zame."

Dvojčici Sharon in Michelle, ki sta ljubezen iskali v oddaji Poroka na prvi pogled:

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Marsh (@shazzimarsh)

Nekoliko manj sreče v v ljubezni je v oddaji in tudi sicer imela njena sestra Michelle, ki naj bi bila še vedno samska.

Ženska
Planet TV Spremljajte zadnjo sezono serije Ženska

Kdo so kandidati, ki so srečo iskali v peti sezoni oddaje Poroka na prvi pogled, pa izveste že v nocojšnji oddaji.  

Prvi del 5. sezone Poroke na prvi pogled si na Planetu lahko ogledate že nocoj. Oddaja bo na sporedu od ponedeljka do petka zvečer. Nocoj ob 19.45 pa ne zamudite odlične nemške serije Umori v gorah.

Prevare
Planet TV To je počel zvezdnik, preden je postal igralec
Umori v gorah
Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed
Downton Abbey
Planet TV Neprijetne vonjave na snemanju kultne serije
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte