SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neprijetne vonjave na snemanju kultne serije

0,13

termometer

Ob sobotah in nedeljah ob 16.50 lahko na Planetu spremljate odlično serijo Downton Abbey, ki je z zgodbo o spletkah in romancah družine Crawley navdušila gledalce po vsem svetu, prejela pa je tudi veliko nagrad. Med snemanjem serije je bila zvezdniška igralska zasedba izpostavljena nenavadnim okoliščinam.

Do zadnjega diha Planet TV Premiera meseca je resnična zgodba Do zadnjega diha

Člani snemalne ekipe serije Downton Abbey so razkrili, da so kostumi v številnih primerih originalna oblačila z začetka prejšnjega stoletja. Zaradi starosti so obleke tako občutljive, da jih ni mogoče prati, in temu primeren je tudi njihov vonj.

Downton Abbey

To je potrdila tudi ​​igralka Sophia McShera, ki igra Daisy: "Res smrdimo, ker ne smemo prati svojih kostumov." Glede oblačil, ki jih uporabljajo v seriji, namreč velja pravilo, da se oblek ne sme prati, da se ohrani njihov izvirni zgodovinski videz.

Downton Abbey Planet TV Serija, ki se je z nagradami zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Da bi neprijetne vonjave vsaj malo omilili in tudi nekoliko zaščitili kostume, imajo igralci na območju podpazduh našitke iz blaga, ki jih je nato mogoče oprati ločeno.

Downton Abbey Foto: IMDb

Če se pošalimo, bi lahko rekli, da so ustvarjalci serije na ta način nenačrtovano dosegli, da je na snemalnem prizorišču vedno prisoten tudi kar se da pristen duh tistega časa.

Downton Abbey Planet TV Odrezava grofica, ki je osvojila srca gledalcev
Downton Abbey lahko na Planetu spremljamo ob sobotah in nedeljah ob 16.50. Ob 18.30 pa se lahko nasmejite še ob komični seriji Epizode z Mattom LeBlancom.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Ženska Planet TV Spremljajte zadnjo sezono serije Ženska Umori v gorah Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin