SiolNET. Planet TV Telenovele
0,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spremljajte zadnjo sezono serije Ženska

0,84

termometer

Priljubljena turška nadaljevanka Ženska se s tretjo sezono, ki je tudi zadnja, vrača na Planet. Čustveno nadaljevanko lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 18.45.

Prevare Planet TV Trenutki groze: zvezdnica je skoraj izgubila sina

Ena najbolj uspešnih turških nadaljevank Ženska (Kadin), ki je osvojila srca slovenskih gledalcev, se na Planet vrača s 3. sezono, ki je tudi zadnja. V prvi sezoni smo spoznali mlado vdovo Bahar, ki je po nekaj letih sreče s Sarpom ovdovela in ostala sama z dvema majhnima otrokoma. Povsem se je posvetila skrbi zanju, v največjo oporo pa ji je bila še vedno ljubezen do pokojnega moža. Ko se je po več letih v njeno življenje vrnila njena mama, se je morala Bahar soočiti s svojo preteklostjo, in spoznala je, da morda ni bila povsem takšna, ko se je spominja.

Ženska | Foto:

Druga sezona se je končala z veliko nesrečo

Sredi prve sezone je postalo jasno, da Sarp sploh mi mrtev, ampak je mislil, da je pravzaprav mrtva njegova družina. Bahar je čedalje bolj poglabljala svoj odnos s prijaznim Arifom, medtem ko je štrene mešala njena sestra Širin, bolestno ljubosumno dekle s psihičnimi motnjami. Druga sezona se je končala z dramatičnim dogodkom, ko se je težak tovornjak z vso silo zaletel v avto, v katerem so bili Bahar, Sarp, Hatice in Arif. V tretji sezoni tragična usoda tako ne bo prizanesla niti glavnim junakom v seriji.

Arif in Širin | Foto: Arif in Širin

V vlogi Bahar so gledalci vzljubili Özge Özpirinçci, ki je za odlično igro v Ženski prejela več nagrad, med njimi turško medijsko nagrado metulj. Nagrajena sta bila tudi otroška igralca, ki čustveni nadaljevanki dodata prav posebno noto, veliko pohval pa je v vlogi zadržanega Arifa prejel tudi Feyyaz Duman, turški igralec kurdskih korenin, ki je leta 2014 na sarajevskem filmskem festivalu za vlogo v filmu Pesem moje matere (Annemin Sarkisi) prejel srce Sarajeva.

Tretjo sezono Ženske bomo na Planetu spremljali od ponedeljka do petka ob 18.45.

Prevare Planet TV To je počel zvezdnik, preden je postal igralec Planet na obisku Planet TV Dežela edinstvenih vin in vrhunske kulinarike med Alpami in Jadranom #video Havaji 5.0 Planet TV To je pravi razlog za konec snemanja priljubljene serije
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
delitve: 41
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin