Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 11. 2023,
13.22

Osveženo pred

5 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV

Torek, 28. 11. 2023, 13.22

5 mesecev, 1 teden

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Kar dva ženina sta med rjuhe skočila tik pred ljubezenskim eksperimentom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.20, smo bili priča razburljivi prvi ceremoniji zaobljub. Čeprav bodo vsi pari nadaljevali ljubezenski eksperiment, smo bili tokrat priča številnim šokantnim razkritjem.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Šokantno razkritje pretreslo dogajanje v šovu

Pari so prvič v tej sezoni sedli pred strokovnjake in jim razkrili svoje odločitve, ali želijo ostati v eksperimentu ali želijo oditi. Pri tem je tri strokovnjake najbolj presenetilo dejstvo, da sta kar dva ženina tik pred poroko v šovu med rjuhe skočila z drugimi dekleti, zaradi česar se njuna želja najti pravo ljubezen v ljubezenskem eksperimentu ne zdi povsem iskrena. 

Kolo sreče
Planet TV Osebni trener osupnil: v enem letu pojedel kar 50 kilogramov čokoladnega namaza #video

Šokantni razkritji sta prišli na dan na ceremoniji zaobljub, potem ko sta Harrison in Shannon priznala, da sta pred prihodom v šov skočila med rjuhe s svojima bivšima in da sta pred kratkim govorila s svojima bivšima, čeprav sta v oddaji poročena. Shanon je celo priznal, da morda še vedno ljubi svojo bivšo.

Strokovnjaki Alessandra Rampolla, Mel Schilling in John Aiken | Foto: Planet TV Strokovnjaki Alessandra Rampolla, Mel Schilling in John Aiken Foto: Planet TV

Strokovnjak za partnerske odnose v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija John Aiken je bil zgrožen nad priznanji in ni želel izgubljati besed, ko je obema povedal, da je njuno vedenje nesprejemljivo.

"Vidva sta se prijavila v eksperiment, v katerega se je prijavilo več kot deset tisoč ljudi. In teden dni pred prihodom sta se družila z bivšima. To je nesprejemljivo. Če bi nam to prej povedala, vaju ne bi sprejeli v eksperiment. Iščemo samo samske ljudi, ki iščejo ljubezen. To je sebično in nespoštljivo vedenje. Pravita, da se želita zaljubiti, a temu nista stoodstotno predana," je dodal.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Savinjsko dolino z okolico

Strokovnjaki John Aiken, Mel Schilling in Alessandra Rampolla so nato pare vprašali, ali so se odločili ostati v eksperimentu ali ga zapustiti. Shannon in Caitlin | Foto: Planet TV Shannon in Caitlin Foto: Planet TV

Shannon je povedal, da je zdaj opravil s svojo bivšo in da bo odslej popolnoma predan Caitlin, medtem ko je ona povedala, da dolguje sebi, da še enkrat poskusi. Oba sta napisala, da ostajata.

Harrison in Bronte | Foto: Planet TV Harrison in Bronte Foto: Planet TV

Več drame je bilo pri Harrisonu in Bronte, saj se je Bronte kljub vsemu, kar je prestala, odločila, da bo še naprej vztrajala, medtem ko je Harrison še enkrat šokiral vse prisotne in zapisal, da želi oditi. Kljub temu bo par moral vsaj še teden dni preživeti skupaj, saj udeleženci šov lahko zapustijo le, če se oba tako odločita.

Poroka na prvi pogled: Avstralija se nadaljuje že nocoj ob 22.20 na Planetu. Udeležence zdaj čaka teden intimnosti.

Najnovejšo sezono priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.20. Ob ponedeljka do srede ob 20. uri pa ne zamudite Kolesa sreče.

Milijonar
Planet TV Priljubljena pevka v zadrego spravila voditelja Milijonarja #video
Jutro na Planetu
Planet TV Novost na Planetu: prva televizija s slovenskim znakovnim jezikom tudi ob zabavnih televizijskih vsebinah #video
Kolo sreče
Planet TV Ste vedeli, da pevka teče maratone? Razkrila je, kateri je bil najbolj poseben. #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.       
Ne spreglejte