SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Film, v katerem je debitirala Rihanna

0,02

termometer

V soboto ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali akcijski film Bojna ladja (Battleship), v katerem je svojo prvo filmsko vlogo odigrala pevka Rihanna. Zvezdnica je razkrila, da z njo niso delali v rokavicah in da je morala za vlogo opraviti tudi pravo vojaško urjenje.

Skiptrace Planet TV Filmska premiera meseca je Reši se, kdor se more

V filmu Rihanna igra lik, ki se bori z nepridipravi, oblečena pa je kar v vojaško uniformo. Zanimato jo le orožje in delo. "Res je kul in preprosto. Ni ti treba razmišljati, kaj obleči, ampak vseeno si videti dobro."

Battleship

Rihanna je vedno dajala vtis močne ženske, zato je bila ta vloga prava zanjo. Vzela jo je več kot resno in se nanjo tudi zelo dobro pripravila. 

Kraljica Elizabeta Planet TV To serijo je zavzeto spremljala tudi kraljica in v njej iskala napake

"Pri pripravah so nam pomagali pravi vojaki. Tisti iz mornarice, med njimi so se nekateri borili celo v Iraku. Imela sem pravo vojaško urjenje. Zame je bil odgovoren Donald in med urjenjem je name vpil, preklinjal, morala sem delati sklece. Vse sem počela," se je spominjala pevka, ki je pred kratkim postala milijarderka. 

Battleship

Urjenje je bilo tako intenzivno, da se je bala, da bo njena prijateljica mislila, da pri tem pretiravajo. "Ko sem šla na priprave za vlogo, sem jo prosila, naj ne hodi zraven, saj bi sicer mojega trenerja hotela pokončati. Rekla sem, naj se ne zmeni za njegove besede, naj ga ne ubije in naj raje počaka v sobi."

Rebelde Planet TV Izjemna preobrazba: igralka izgubila kar 70 kilogramov

"Ves čas me je pogledovala in me spraševala, ali sem v redu in ali me res preklinja. Ampak tako je videti urjenje, zato moraš biti tudi psihično dovolj trden. Vsekakor to ni sprehod po parku."

Poleg Rihanne v filmu nastopa še nekaj velikih filmskih imen. Poleg Rihanne v filmu nastopa še nekaj velikih filmskih imen.

Kako se je priljubljena pevka odrezala v svoji filmski vlogi, lahko preverite nocoj ob 19.45. Že jutri ob isti uri pa vas v premieri meseca, akcijski komediji Reši se, kdor se more (Skiptrace), čakata Jackie Chan in Johnny Knoxville.

Miran Ališič Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič Sanja Grohar Planet TV Oddaja Planet Vau z novo voditeljico Planet Eva Planet TV Vabljene na Planet Eva
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin