SiolNET. Planet TV Milijonar
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Na vroči stol kviza Milijonar prihaja Violeta Tomić

0,15

termometer

Nocoj ob 20. uri ne zamudite novega dela kuharske oddaje Riba, raca, rak, nato pa ob 21. uri v kviz Milijonar prihaja igralka Violeta Tomić, ki bo na vroči stol sedla za dober namen. Prav tako v petek bo na Planetu tudi zadnja epizoda satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem v tej sezoni.

Kolo sreče Planet TV Odlična novica za vse, ki radi gledate Kolo sreče #video

Petkove večere gledalcem in gledalkam po oddaji Riba, raca, rak polepša kviz Milijonar z vedno dobro razpoloženim voditeljem Juretom Godlerjem. V odgovarjanju na vprašanja se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa sledi še posebni dobrodelni del, v katerem na vroči stol sedejo povabljeni gostje.

Nocoj ob 21. uri bo na vprašanja v kvizu odgovarjala igralka in nekdanja poslanka Violeta Tomić, ki jo te dni lahko znova vidimo na odrskih deskah.  

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Violeta, ki še nikoli ni nastopila v nobenem kvizu, v katerem ne bi bila v voditeljski vlogi, je januarja praznovala 60. rojstni dan.

"Ob tem sem se odločila, da bom drugih 60 let – saj sem na polovici svojega življenja – končno preživela malo bolje in bolj veselo," je povedala voditelju. Okrogli jubilej in sprememba delovnih navad sta bila tudi razlog za nastanek predstave Obračun, ki jo te dni uprizarja v različnih dvoranah po Sloveniji.

Violeto Tomić lahko v Milijonarju ujamete že v petek, 19. maja, ob 21. uri. Prav tako v petek bo po Milijonarju ob 22.30 na sporedu še zadnja epizoda satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem v tej sezoni.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Tudi v tej sezoni je strokovnjakom uspelo sestaviti par, ki je skupaj še danes! #video Jutro na Planetu Planet TV Že veste, kam na izlet za konec tedna? #video Poroka na drugi pogled Planet TV Maša: Jaz se veliko bolj zrelo in odraslo obnašam v primerjavi z Meri #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin