Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 5. 2023,
15.31

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Slovenija turizem Eva Cimbola Planet na obisku Jutro na Planetu Planet TV

Četrtek, 18. 5. 2023, 15.31

11 mesecev

Jutro na Planetu

Že veste, kam na izlet za konec tedna? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Potrebujete namig za izlet? Dobite jih tudi na našem modrem planetu, saj je naša televizija v sodelovanju s Slovensko turistično agencijo spet začela novo sezono oddaje Planet na obisku z voditeljico Evo Cimbola. Kam vse jo bo vodil popotniški duh tokrat?

Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, kako lahko iz svojega vrta preženete polže #video

Včeraj smo v oddaji Jutro na Planetu gostili voditeljico oddaje Planet na obisku Evo Cimbola in Livijo Kovač Kostantinovič iz Slovenske turistične organizacije. Skupaj namreč pripravljamo oddajo, ki jo lahko spremljate vsak četrtek na Planetu. Podali sta nam ideje, kam se odpraviti na izlet in kje so še skriti koščki Slovenije. Več pa v zgornjem videu

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Tokratna sezona oddaje Planet na obisku bo drugačna. Usmerjena bo bolj trajnostno in zeleno. Eva se bo nocoj prvič na pot odpravila kar z vlakom, in sicer v Rogaško Slatino. Tam bo seveda poskusila tudi priljubljeno pijačo Donat, za katero Eva pravi, da je že dobila opozorila kako in kdaj jo spiti. 

"Tokrat bi vam rada pokazala, kako lepo je, ko se na izlet v naši prelepi Sloveniji lahko pripeljete z vlakom in s tem tudi vi prispevate k zmanjšanju izpustov co2, hkrati pa je takšno potovanje veliko bolj udobno in še cenovno ugodno," pravi Eva.

Oblegani kraji, kot sta Bled in Piran, bodo vedno priljubljeni. A  prav tako obstajajo manjše destinacije, ki ponujajo tako imenovane cukrčke, in ravno te Eva skupaj z turistično organizacijo poskuša približati tudi gledalcem Planeta. In pa destinacije, ki ponujajo zgodbe, od gastronomskih do posebnih butičnih nastanitev, poudarja Livija Kovač Kostantinovič.

Jutro na Planetu | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Sloveni se najbolj razveselimo aktivnega oddiha, ki se je razcvetel po pandemiji, pravijo v turistični organizaciji. Kar nekaj je še neodkritega, pa tudi tisti odkriti biseri nenehno izboljšujejo svojo ponudbo. "Mi si prizadevamo za visoko dodano vrednost, ne gre toliko za povečevanje števila prihoda prenočitev. Nikoli nismo bili in ne želimo biti množična destinacija."

Eva je v prvi oddaji pretekli četrtek odkrivala Šaleško dolino, tokrat se podaja v Rogaško Slatino. Vas zanima, kaj ponuja Anin dvorec in kako je videti prava Steklarska južna? Bodite z nami. 

Oddaja Planet na obisku vsak četrtek ob 18.40 na Planetu. 
Jutro na Planetu
Planet TV Iz studia v telovadnico #video
Jutro na Planetu
Planet TV To je prva psom prijazna turistična agencija v Sloveniji #video
Jutro na Planetu
Planet TV To je bilo tako, kot da bi snemali Exatlon #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte