SiolNET. Planet TV Milijonar
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler v Milijonarju poskrbel za izjemno presenečenje #video

1,36

termometer

Nocoj ob 19.45 si lahko spet obetate dobro uro zabave s kvizom Milijonar, v katerem je voditelj požel kar nekaj začudenja, ko je dejal, da je vesel, da je tekmovalec pri športnem vprašanju izbral njegovo pomoč.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Pomoč voditelja se je doslej pokazala kot ena najbolj zanesljivih oblik pomoči v kvizu Milijonar. Voditelj Jure Godler je namreč že večkrat dokazal, da ima izjemno znanje in je tekmovalcem doslej skoraj vedno pomagal do pravega odgovora.

Tekmovalci pa tudi vedo, in to je voditelj že večkrat poudaril, da je njegova šibka točka področje športa, zato tekmovalcem pri tovrstnih vprašanjih rad namigne, da mnenje voditelja morda ne bo najboljša izbira.

Jure Godler Planet TV Jure Godler zmrzoval na snemanju #video

Povsem drugače pa je bilo tokrat, ko se je tekmovalec Jan iz Ljubljane znašel pred vprašanjem o ameriškem nogometu in je razmišljal, katero obliko pomoči naj uporabi. "Vas tukaj ne bi uporabil. Kolikor sem gledal pretekle oddaje, šport ni vaše področje." A ga je voditelj presenetil in mu namignil, da bi pravilni odgovor tokrat utegnil poznati.

Tekmovalec se je nato res odločil za pomoč voditelja, ta pa je nato razložil, zakaj misli, da pozna pravilen odgovor in z zabavno zgodbo poskrbel za kar nekaj smeha. Več v zgornjem videu.

Pri Črnem Petru Planet TV Pri Črnem Petru z novim studiom in novimi liki

Ali je voditelj tekmovalcu svetoval pravi odgovor, pa preverite nocoj ob 19.45 na Planetu.

Po kvizu Milijonar ob 20.45 pa ne zamudite odlične kriminalne serije Odtenki modre z Jennifer Lopez.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Jure Godler: Politiki nam skrajšajo marsikatero delovno urico Pri Črnem Petru Planet TV Petja se je učila pri učitelju svetovnega kova, a se ji je nato šovbiznis zameril #video Kdo si ti? Planet TV Levinja, ki rešuje spore na miren način #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin