SiolNET. Planet TV Milijonar
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler: To najbolj občudujem pri standup komikih #video

0,02

termometer

Tako kot vsak petek si boste tudi nocoj ob 20. uri na Planetu lahko ogledali kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem. V zadnjem, dobrodelnem delu oddaje se mu bo na vročem stolu pridružil standup komik Rok Škrlep, voditelj pa bo razložil, kaj pri standup komikih najbolj občuduje.

Tudi tokrat bo v zadnjem, dobrodelnem delu Milijonarja na vroči stol sedel znani obraz. Za društvo Rdeči noski bo denar tokrat zbiral televizijski voditelj in standup komik Rok Škrlep, ki trenutno po Sloveniji navdušuje z novo predstavo Recept za srečo.

Tri sestre Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre

Za to mu je čestital tudi voditelj Jure Godler, ki je ob tem povedal, kaj ga najbolj navdušuje pri standup komikih. "Jaz moram reči, da najbolj občudujem pri standup komikih ... Ne bom rekel, da ogromno vem o standup komediji, ampak zelo pa občudujem, ko standup komik združuje različne druge elemente poleg standup komedije. Se pravi glasbo ali čarovniške trike in tako naprej.  Ti združuješ z glasbo, igraš na kitaro."

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto

"Da, to je glasbena monokomedija. V njej se pojavi šest pesmi," je razkril Rok, voditelj pa se je pošalil, da je mislil, da je tega v predstavi več. Nato je komik še razložil, zakaj so pesmi v tovrstnih predstavah tako učinkovite in iz občinstva zagotovo izvabijo smeh.

Kolo sreče Planet TV Postavna voditeljica razkrila, da je imela včasih kar nekaj kilogramov več #video

"Zdi se mi, da enako smešna šala bolj 'zažge', če je v rimah. Se pravi, če imaš ti dve identično smešni šali in je ena v pesmi, druga pa ne, bo tista v pesmi bolj zažgala," je razložil. Njegov recept je takoj zatem preizkusil tudi voditelj. Ali mu je uspelo, preverite v zgornjem videoposnetku.

Kako dobro se je v kvizu Milijonar, v katerem je izkupiček namenil Rdečim noskom, odrezal standup komik Rok Škrlep, preverite nocoj ob 20. uri na Planetu.

 

Kviz Milijonar je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Strokovnjak razkril, zakaj bo nova sezona Poroke na prvi pogled najtežja doslej Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin