SiolNET. Planet TV Milijonar
1,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Delanje selfija v gorah ju je drago stalo #video

1,07

termometer

V kvizu Milijonar, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, se bo na vročem stolu preizkusil tudi tekmovalec Nejc iz Ljubljane, ki je voditelju Juretu Godlerju zaupal zanimivo anekdoto, kako se je moral zaradi selfija dvakrat v istem dnevu povzpeti na isti vrh.

S svojim dekletom, ki ga je spremljalo tudi v oddaji Milijonar, sta se pred časom namreč odpravila na Sleme, ki velja za dokaj zahteven vzpon. Na vrhu sta, tako kot večina ljudi, s telefonom naredila nekaj spominskih fotografij, se okrepčala in se nato odpravila v dolino.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Na pol poti proti domu pa sta doživela šok. Nikakor nista mogla najti telefona, s katerim sta se slikala. Kmalu pa sta spoznala, da sta ga najverjetneje pozabila na vrhu. Močno utrujena od večurne hoje sta se morala ponovno povzpeti na Sleme, kjer sta nato res našla pogrešani telefon. Več o tej prigodi izveste v zgornjem videoposnetku.

Kako se bo tekmovalec Nejc odrezal pri plezanju po denarni lestvici v kvizu Milijonar, lahko preverite nocoj ob 20. uri na Planetu. Ob 21. uri pa ne zamudite nove pustolovščine v oddaji Preživetje v divjini.

Srečno samski Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov Preživetje v divjini Planet TV "Počutim se kot kriminalec na Golem otoku!" #video Preživetje v divjini Planet TV Zanimiv izziv, ki vas z nekaj sreče pripelje do odlične ure Garmin #video 360°  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin