SiolNET. Planet TV Milijonar
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Bo tokrat v Milijonarju usodno že drugo vprašanje? #video

0,19

termometer

Od ponedeljka do srede ob 20. uri si na Planetu lahko ogledate kviz Milijonar. Že nocoj bo priložnost na vročem stolu dobil tudi Viktor iz Ljubljane, ki je nekoliko nepričakovano na težave naletel že pri drugem vprašanju.

Milijonar Planet TV Še en odličen dosežek v Milijonarju, a tudi tokrat z manjšo napako #video

Pri na videz enostavnem vprašanju, kakšno ime smo v slovenščini nadeli smrti, je tekmovalec priznal, da ne pozna odgovora, in s tem presenetil tudi voditelja.

"Tu je rahla težava, ker nisem rojen v Sloveniji. Sicer že dolgo časa živim tukaj," je povedal tekmovalec in voditelju razkril, da je bil rojen v Srbiji. Dodal je, da je veliko slovenskih posebnosti že "pobral", nekatere pa so mu "ušle".

Ko ga je voditelj vprašal, kateri odgovor mu je najbližji, je odgovoril, da se mu zdi, da bi lahko bil odgovor A: Jožica, kar je Jureta Godlerja nekoliko nasmejalo.

Milijonar Planet TV To potezo bo tekmovalec obžaloval še nekaj časa #video

"No, tako je bilo tudi zadnjič, ko sem bil v kvizu. Je bilo tudi eno vprašanje v sklopu prvih petih in sem bil preveč ponosen, da bi vprašal za pomoč, potem pa sem šel domov," je eno od predhodnih izkušenj v Milijonarju opisal tekmovalec in dodal, da se nagiba k temu, da bi izbral eno od pomoči. Več v zgornjem videu.

Milijonar Planet TV Tekmovalec popolnoma narobe razumel voditeljevo vprašanje in poskrbel za smeh #video

Ali mu bo na koncu uspelo najti pravilen odgovor, boste izvedeli v nocojšnji oddaji.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Godler s šalo poskrbel za smeh v studiu #video Planet TV Planet TV Ste že slišali za kraj Klopce? #video Jutro na Planetu Planet TV Nekoč je osvajal dekleta, danes je prvič odprl vrata skupnega doma s svojim Aljažem #video MAFS USA Planet TV Ženin šokiral: Imeti biološke otroke se mi zdi neetično
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin