SiolNET. Planet TV Kolo sreče
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

To je o svojih znanih starših povedala Ula Furlan #video

1,12

termometer

Kolo sreče bo v nocojšnji oddaji vrtela tudi igralka, novinarka, voditeljica in kolumnistka Ula Furlan, ki je z voditeljem Klemnom Bučanom govorila tudi o odraščanju z medijsko izpostavljenima staršema.

Kolo sreče Planet TV Slovenski glasbenik je postal dedek že pri 47 letih #video

Voditelja Klemna Bučana je v oddaji, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj, zanimalo, ali sta uspešna starša Miša Molk in Silvan Furlan pomenila lažjo pot ali še večje breme za tokratno gostjo Ulo Furlan, ki si je tudi izbrala kariero v medijskem svetu.

Kolo sreče | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Mislim, da tako kot ima gospod Kazimir (sotekmovalec) čas na svoji strani, imam jaz eno svetlobo svojih staršev na svoji strani, ki me bo pač vedno spremljala. Zdi se mi, da si to lahko jemljem kot eno prednost v svojem življenju. Predvsem sem bila nagovorjena v odraščanju z veliko ljubezni, z veliko izkušnjami, s številnimi talenti, ki sem se jih lahko učila. Tako da jaz v tem ne vidim nobene teme, sence, ampak eno lepo izkušnjo, ki mi jo je življenje dalo," je povedala simpatična Ula Furlan. Več v zgornjem videoposnetku.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Novopečeni nevesti so se kandidati na večerji uprli #video

Kako se bo Ula odrezala v ugibanju besednih zvez in vrtenju kolesa sreče, lahko preverite nocoj ob 20. uri na Planetu.

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri vas čakajo razburljive epizode šova Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Kolo sreče Planet TV Jasna Kuljaj je stepala smetano in ostala brez las #video Kolo sreče Planet TV Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Tina ni zadovoljna z novo nevesto: "To, da mi nekaj vsiljuje, meni ne ustreza" #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin