Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 4. 2023,
16.00

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Natisni članek

kviz pevec Dejan Krajnc Kolo sreče Planet TV

Torek, 25. 4. 2023, 16.00

1 leto

Kolo sreče

"Ob ponedeljkih sem nag" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Nocoj se bo v kvizu Kolo sreče preizkusil glasbenik Dejan Dogaja. Jutri pa bo na vrsti nekdanji profesionalni smučar Filip Flisar. Bodite z nami od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu. 

Milijonar
Planet TV "Mi smo vedno pozabljeni" #video

Vedno energični Dejan Krajnc oziroma Dejan Dogaja je glasbenik, s katerim je vedno zabavno in res dogaja. Tudi nocoj bo tako v kvizu Kolo sreče. Dejan rad preseneča, rad pa ima tudi presenečenja, namenjena njemu. Nocoj se bo zato le prepustil igri, še pred tem pa smo mu zastavili nekaj hitrih vprašanj s pomočjo kolesa. 

Kolo sreče | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Letos je pred njim velika življenja prelomnica, saj bo konec leta praznoval 30 let. Še bolj kot materialna darila ima predvsem rad doživetja. "Da te nekdo pelje in da ti res ne veš, ne veš niti datuma oziroma te ugrabijo in te odpeljejo. To je zame nekaj najlepšega," pravi. Govori iz izkušenj, saj se mu je to že zgodilo, a ima takšno družino, da se vsi zagovorijo. Zato na koncu vedno preveč ve, kam gredo in kdaj. 

Ima tudi novo ljubezen, kodrastega bišona Henrija, ki Dejana spremlja na vsakem koraku. "Če takšne kepice nimaš doma, si ne moreš predstavljati, koliko ljubezni ti lahko podari. Sploh ko po napornem dnevu s tabo zaspi v postelji."

In kot glasbenik najraje dolgo spi ob ponedeljkih. Takrat je zanj nedelja, pravi. Za glasbenika konec tedna pomeni delo, zato ne preseneča, da ob ponedeljkih poležavajo. A Dejan ima takrat svoj ritual. Dolgo spanje, nato savne čez dan, zvečer pa kino, opiše. Takrat ni niti irokeze niti trenirke, le nag sem, ja jasen Dejan.

V življenju pa obžaluje le eno stvar. "Z nekaterimi prijatelji v življenju sem se razšel, najbrž tudi po moji krivdi. Ne vem natanko, zakaj, in tega ne bi rad ponovil." Ali bo obžaloval tudi kakšen bankrot ali izgubljeni samoglasnik, pa preverite že nocoj. 

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri vas čakajo razburljive epizode šova Poroka na prvi pogled.

Kolo sreče
Planet TV Nekdanja televizijka je danes turistična vodnica #video
Kolo sreče
Planet TV Je postavna sovoditeljica nehote razkrila, kaj nosi pod obleko? #video
Kolo sreče
Planet TV Nataša razkrila: Del mojih otročkov je pri Ani doma #video
   Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte