Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 4. 2023,
1.15

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Jure Godler Kolo sreče kviz Klemen Bučan Milijonar Milijonar Planet TV

Nedelja, 23. 4. 2023, 1.15

1 leto

Milijonar

"Mi smo vedno pozabljeni" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

V petkovi oddaji Milijonar je voditelj Klemen Bučan osvojil 750 evrov, ki jih je podaril v dobrodelne namene. Namenil jih je društvu, ki skrbi za ureditev parkov. 

Milijonar
Planet TV Godler: Na živce mi gre, ker naju gledajo kot kos mesa #video

"Mi 'skejterčki' smo vedno nekako pozabljeni," sklene svoje misli voditelj Klemen Bučan po oddaji Milijonar. Zataknilo se mu je pri devetem vprašanju, zato je raje odnehal in si prislužil 750 evrov. A jih ne bo obdržal. Ve, kdo jih potrebuje in kdo je velikokrat pozabljen − skejterji. 

Noben človek ne pade tolikokrat in se pobere kot pa skejter. Tega se je naučil tudi sam. Ker je Klemen jutranji človek, saj vodi jutranjo oddajo na radiu, pa se popoldne rad sprosti v skejt parkih. Ob njem je velikokrat tudi njegov 5-letni sin Kasper, ki seveda očeta opazuje, zato ne čudi, da je pred kratkim izrazil, da bi na rolko rad stopil tudi sam. "Jaz ga nič ne silim," pravi Klemen. "Seveda bom zelo vesel, če ga bo to veselilo in bova lahko skupaj skejtala." Prizna pa tudi, da mu je od veselja, ko je Kasper nedavno stopil prvič na desko in se zapeljal, pozabil nadeti tudi čelado. Pomembno mu je, da se sin ukvarja s športom, saj ima veliko energije "Zaradi mene je lahko balerina, samo naj se giba," meni. 

Ker se zaveda, kaj šport lahko prinese človeku, je zdaj skejterjem tudi finančno pomagal in bil dobrodelen. Klemen Bučan pa je april že dobrodelno začel. In sicer z darovanjem krvi v akciji Častim pol litra, kjer so ga bili seveda zelo veseli. Ob fotografiji na Instagramu pa seveda ni mogel iz svoje kože in hudomušno zapisal: "Edina 'šansa', da 'Gurenc časti' pol litra."   Milijonar | Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv

Ne zamudite kviza Milijonar ob petkih ob 20. uri z Juretom Godlerjem. Od ponedeljka do srede pa je na vrsti kviz Kolo sreče s Klemnom Bučanom ob 20. uri na Planetu. 
 
Milijonar
Planet TV Voditelja je tako navdušila, da se je kar zleknil v studiu #video
Kolo sreče
Planet TV Nekdanja televizijka je danes turistična vodnica #video
Kolo sreče
Planet TV Je postavna sovoditeljica nehote razkrila, kaj nosi pod obleko? #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte