SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
4,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Jasna Kuljaj razburila z izjavo: tako ji je odgovorila pevka #video

4,23

termometer

Za nami je prva oddaja odbitega šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga bomo od zdaj na Planetu lahko spremljali ob petkih in nedeljah ob 19.45. Poleg izvrstnih točk smo bili v oddaji priča burnim pogovorom med člani dveh zvezdniških ekip. Med drugim je Jasna Kuljaj osupnila z izjavo, da lahko vsak zapoje opero. Poglejte, kaj ji je odgovorila Raiven.

Kdo si ti Planet TV Naslednja zabava v maskah bo v petek!

V prvi oddaji so se nam predstavile štiri maske in prva, ki sta jo zvezdniški ekipi razkrili, je bila priljubljena pevka Raiven. Skrivala se je pod masko šopka rož, predstavila pa se je z zahtevno skladbo z opernim petjem.

Zvezdana Mlakar je bila nad njenim nastopom izjemno navdušena in je še pred razkritjem ugotavljala, da se mora pod masko skrivati nekdo, ki je izobražen operni pevec. Z njo se je strinjal tudi Miha Hercog.

"Čeprav operno zna vsak peti," pa je dejala Jasna Kuljaj in vidno razburila preostale člane zvezdniških ekip. Svojo izjavo je podkrepila tako, da je svoje operne sposobnosti tudi prikazala. Čeprav se ni slabo odrezala, pa Zvezdane Mlakar, Mihe Hercoga, Milana Gačanoviča - Gacha, Saše Lendero in Mimija Inhofa ni prepričala, da bi si premislili glede njene izjave.

Pevka Raiven, ki se je skrivala pod masko šopka. Pevka Raiven, ki se je skrivala pod masko šopka.

Po razkritju, da se pod masko skriva Raiven, ki letos dokončuje magisterij iz opere, je Zvezdana pevko vprašala, ali je operno petje res tako preprosto, kot je trdila Jasna.

"Jaz bi z veseljem videla Jasno zapeti to skladbo," je pevka hudomušno odgovorila in Jasna Kuljaj je ob tem za trenutek celo ostala brez besed. Več v zgornjem videu.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, saj bodo oddaje od zdaj razdeljene na dva dela. Nove štiri maske bomo tako spoznali v petek ob 19.45, katera je tista, ki bo ostala nerazkrita, pa bo jasno v drugem delu oddaje v nedeljo ob 19.45.

Kdo si ti Planet TV To so pravila igre v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljeni humoristi presenetili z razkritjem o pustu Milijonar Planet TV Godler razkril trik, kako v Milijonarju izpasti bolj brihten #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin