SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Tako je nastala letošnja kolekcija športnih oblačil za naše olimpijce #video

0,03

termometer

V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do sobote ob 7. uri, je voditeljica Suzana Kozel gostila Sandija Murovca, ki je tudi v letošnjem letu oblikoval športne uniforme naših predstavnikov na olimpijskih igrah v Pekingu na Kitajskem.

V začetku intervjuja je Sandi Murovec najprej izpostavil, da oblikovanje športnih uniform zaradi dolgoletnih izkušenj zanj ni več tako stresno kot nekoč. Največji izziv je oblikovati oblačila, ki bodo lepa, udobna in obenem funkcionalna za športnike. 

tomaž rotar Planet TV Alpinist, ki je osvojil Everest: Najtežje se je odpraviti od doma #video

Sandi je nato razkril, kje je letos dobil navdih za oblikovanje kolekcije. Sprva je poudaril, da je pri tem omejen z izborom barv in motivom Triglava v logotipu. "Pri vsaki olimpijadi pa poskušam nekaj povzeti tudi z organizatorjem, ali nekaj iz celostne podobe v okviru olimpijade ali iz nečesa, kar ga identificira," je še pojasnil Sandi.

Denis Porčič Chorchyp Planet TV Tako se pripravi Chorchypova najljubša jed #video

Pri ljudeh je s svojo novo olimpijsko kolekcijo že požel veliko navdušenja, ni pa še dobil povratnih informacij športnikov. Več o nastajanju nove olimpijske kolekcije, izveste v gornjem videoposnetku.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Julija Aljaž, July Jones Planet TV Kdo je Slovenka, ki je nominirana za grammyja? #video Jutro na Planetu Planet TV Gorski reševalec, ki je z gore rešil psa: Reševanje živali je vedno posebno #video Jutro na Planetu Planet TV Veste, kaj storiti, če se vam udre led in padete v vodo? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin