SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Ste slišali "kretena" iz ust Davida Amara? #video

0,06

termometer

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu vsak delavnik ob 8. uri na Planetu. Vse zamujene utrinke tedna pa si lahko ogledate ob sobotah ob 8. uri. Vabljeni v našo družbo.

Jutro na Planetu Planet TV Ko je prišel iz Exatlona, se je takoj odpeljal v ... #video

Vsak petek v oddaji Jutro na Planetu v rubriki Življenje v rožnatem gostimo zanimive goste, ki izstopajo. Njegovo življenje je vsekakor rožnato, saj ga prepoznamo že po širnem nasmehu. Je glasbenik, radijec, eden od redkih estradnikov pri nas, ki odkrito govorijo o svoji spolni usmerjenosti, ter ljubitelj balkanskega melosa. Tokratni gost je bil David Amaro. Zakaj je vesel, če po novem na nastopu za njim zakričijo "kreten", pa si oglejte v zgornjem videu

Exatlon Slovenija Planet TV Po Exatlonu si želi čim prej ustvariti družino

David nam je razkril, da je njegovo prvo umetniško ime še v otroštvo bilo Grom. Brez posebnega razloga, saj so se tako odločili takratni menedžerji. Ker se kot 12-letni deček ni zavedal, kaj pomeni imeti umetniško ime in kako je biti del estrade, se je potem preimenoval v Davida Amara. Sicer mu je že od mladih nog blizu balkanski melos, saj tudi njegovi starši prihajajo iz Bosne in Hercegovine. Je eden od redkih pri nas, ki odkrito govori tudi o tem, da je homoseksualec, zato je v svojem novem videospotu javno pokazal tudi svojega partnerja Aljaža. Ni hujšega, kot če bi se pretvarjal, pravi David.

Exatlon Planet TV Tekmovalci zaprepadeni: poglejte, kaj jih čaka #video

V novi skladbi z naslovom "Kreten" se je takoj priljubil tudi občinstvu ravno zato, ker sta skladba kot spot drugačna. In ne, besedilo ni namenjeno njegovemu fantu, vsak pa naj poišče nekoga, ki bi mu lahko to prepeval, pravi David.

Oddaje Jutro na Planetu ne zamudite vsak delavnik ob 8. uri, rubrike Življenje v rožnatem pa vsak petek. 

  Jutro na Planetu Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu Jutro na Planetu Planet TV O Franku Bajcu sanja ta znana Slovenka #video Exatlon Planet TV Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin