SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

"Sploh ne vem, kaj delava. Suzana me je prisilila v to." #video

1,34

termometer

V studiu se bomo lotili izdelave ličnih pomladnih okrasitev doma. Pri tem nam bosta pomagali vplivnica Urška Oman in njena 7-letna hčerka Mila. O svoji postavi razmišljamo prav vsi, a se tega, kako videti bolje, v veliki večini lotevamo napačno. Govora bo o najbolj ekstremnih dietah in njihovih nevarnostih. Jutri ob 8. uri v oddaji Jutro na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Marjetka: Tega nisem še nikjer povedala in me je sram #video

"Sploh ne vem, kaj delava. Suzana me je prisilila v to," je v današnji oddaji Jutro na Planetu spregovoril iskreni Igor Krmelj, ko je na tleh studia izvajal akrojogo. "Za zdaj ti gre odlično," ga je bodrila sovoditeljica Suzana Kozel, ko je na njem izvajala vajo, imenovano plank. 

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Tako sta začela dan. In če se dan po jutru pozna, bosta danes zagotovo pripravljena prav na vse izzive. Akrojoga naj bi krepila samopodobo, z njo pa naj bi premagali tudi določene strahove. Ni pa samo estetska, ampak tudi intenzivna vadba. Suzana in Igor sta se na koncu že oba dobesedno tresla, kar pomeni, da so vključene res vse mišice in da ne gre za vajo, ko samo ležiš. Četudi je mogoče tako videti. 

Akrojoga je "mešanica" joge, akrobatike in tajske masaže. Vsekakor gre za drugačno obliko športne dejavnosti, ki poleg intenzivnega treninga vključuje vse prednosti prej omenjenih disciplin.

Z nami sta bila tudi profesionalna izvajalca akrojoge Pina Kavka in Aleš Cefera, ki pravita, da so v njej zajeti tudi cirkuški in navijaški elementi.  Več o tej vadbi in njenem prikazu pa si oglejte v zgornjem videu.

V studiu se bomo lotili izdelave ličnih pomladnih okrasitev doma. Pri tem nam bosta pomagali vplivnica Urška Oman in njena 7-letna hčerka Mila. O svoji postavi razmišljamo prav vsi, a se tega, kako videti bolje, v veliki večini lotevamo napačno. Govora bo o najbolj ekstremnih dietah in njihovih nevarnostih. Jutri ob 8. uri v oddaji Jutro na Planetu.
Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica Suzana Kozel ostala sama v studiu #video Jutro na Planetu Planet TV Od voditelja, vrtičkarja pa vse do inovatorja #video Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica žaluje, za njo je najtežji teden v življenju #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin