SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Navihana Ajda nam je prinesla sneg #video

0,06

termometer

Oddaji Jutro na Planetu se je ta teden pridružila nova vremenarka, ki jo lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka ob 7.25 na Planetu.

Exatlon Planet TV Uresničila si je svojo največjo otroško željo #foto

Ta teden smo lahko v vlogi vremenarke v oddaji Jutro na Planetu prvič spremljali Ajdo Mlakar. V svojih prvih napovedih pa je že, čeprav vedno sončna in nasmejana Ajda, napovedala sneg. Napoved se je uresničila, a Ajda pravi, da četudi ne more vedno napovedati sonca, se bo trudila v napoved vedno vnesti kanček optimizma.

Enkrat vremenarka, vedno vremenarka

O sebi pravi, da je sproščena, nagajiva klepetulja, ponosna Zasavčanka in po novem spet v vlogi vremenarke. Rada se tudi pošali: "Enkrat vremenarka, vedno vremenarka."

Ajda je namreč že znani obraz Planeta, saj je na naši televiziji že napovedovala vreme. Marsikdo pa prepozna tudi njen glas, saj dela tudi na radiu. 

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu vsak delavnik ob 7.25 na Planetu. V soboto pa vas ob isti uri čaka pregled tedna, če ste katero zamudili. Vabljeni v našo družbo.
Ansambel Saša Avsenika Trendi "Sašo Avsenik poskrbi, da nas razumejo, jaz pa, da vedo, da smo 'ta južni'" #video Jutro na Planetu Ajda Mlakar Planet TV Radijski glas se vrača na televizijo #video Milijonar Planet TV Godler razkril, da je že bil tekmovalec v kvizu in kakšen je bil njegov dosežek #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Zamujene vsebine so na voljo v Planeteki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin