SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Lahko psihoterapija reši zakon? #video

0,04

termometer

Ko izbruhne prepir, se pogosto tako ženskam kot moški zdi, da nismo razumljeni in slišani. Če se konflikti začnejo poglabljati, se lahko zazdi, da ne bomo našli rešitve, in začnemo razmišljati o razhodu. Pri vsem tem nam je lahko v pomoč partnerska terapija, ki jo izvaja tudi Zmago Švajncer Vrečko, gost v oddaji Jutro na Planetu.

Jutro na Planetu Planet TV Nekoč manično pometal knjige v Ljubljanico, danes iskreno o bolezni #video

Obiskali smo par, ki mu je uspelo, da se je s pomočjo skupnih terapij naučil bolje slišati in razumeti drug drugega. Urška Vučak Markež in Matjaž Markež sta par že skoraj 30 let, od tega sta deset let poročena, in sta starša dveh najstnikov. Psihoterapijo, s katero sta rešila svoj odnos, priporočata parom, ki si želijo rešiti težave, a brez pomoči tega ne zmorejo.

Danes srečna Urška in Matjaž sta na skupni poti preživela marsikaj, vmes sta se celo za dve leti razšla, a na koncu je zmagala ljubezen. Tudi s pomočjo psihoterapije. Čeprav sta se za psihoterapijo odločila zaradi Matjaževe odvisnosti, je nista opustila niti po koncu zdravljenja.

Zdaj že več let obiskujeta psihiatrinjo. S terapij odhajata optimistična in polna energije, pa tudi opremljena s kakšno zanimivo metodo, s katero lahko izboljšujeta svoj odnos. Ena od teh je, na primer, dvajsetminutno držanje za roke. 

V jutrišnji oddaji Jutro na Planetu ob 8. uri se bomo poglobili v čudež rojstva in podrobneje raziskali, kako nastanejo dvojčki. Odkrivali bomo tudi, kaj je superfertacija, obiskala nas bo gostja, ki je osvojila naziv inženirke leta, Rosana Kolar, po poklicu letalska mehaničarka. Uživali boste tudi v najbolj rožnati rubriki na Planetu, v kateri bomo gostili posebno umetnico, ki izhaja iz glasbenih vod in je izredno ustvarjalna tudi s čopičem - Severo Gjurin.

Jutro na Planetu Planet TV Kako izbrati pravo vadbo zase? #video Jutro na Planetu Planet TV Uredite otroški kotiček z arhitektko #video Jutro na Planetu Planet TV Ko znani chef pripravi obrok za pet evrov #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin