SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Jure Godler gre na nož #video

0,03

termometer

"Ne, ni umrl še kak član kraljeve družine," v svojem slogu pogovor v oddaji Jutro na Planetu začel voditelj Jure Godler. Znani voditelj je namreč poznavalec kraljeve družine, zato je na naši televiziji komentiral tudi prenos kraljičinega pogreba. A televizijski voditelj je tudi pisec, zato nam je v jutranji oddaji tokrat predstavil svojo novo knjigo. 

Kolo sreče Planet TV Prijavite se v oddajo Kolo sreče

Pred dnevi je izšla že njegova peta knjiga, tretja v seriji napetih in smeha polnih pustolovščin nerodnih tajnih agentov Filipa Novaka in Spencerja S. Spencerja – "'Doktor Nobody".

Jure Godler, Suzana Kozel, Taiji Tokuhisa | Foto: Jure Godler, Suzana Kozel, Taiji Tokuhisa

V jutranji oddaji je voditeljema priznal, da ni jutranji tip človeka, da ga po navadi zbudi telefon z vprašanjem na drugi strani: "Pa kje si ti?" Pravi, da bi to rad spremenil, saj bi to vplivalo tudi na njegov ritem pisanja. Opaža, da je njegov slog postal vse bolj "na nož". Tudi v serijah ga najbolj pritegne, kadar gre za je mešanico drame, komedije in akcije ter ko človeka gane. To mešanico se trudi preliti tudi v svoje romane.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Ob Juretu Godlerju se maskerka počuti, kot da je odkrila Tutankamona

"Roman Doktor Nobody mi je od vseh treh vzel največ časa in mi povzročal največ preglavic. Doktor Nobody je moj najbolj ambiciozen roman doslej in potrebnih je bilo ogromno raziskav," pravi Jure.

Planet 18 Planet TV Kako sta povezana Jure Godler in James Bond? #video

S serijo, ki jo je predlani odprl "Casino Banale", lani pa nadaljeval 'Vohun, ki me je okužil', je Jure Godler naš knjižni prostor obogatil z avtorskimi zgodbami, v katerih se odličen avtohtoni slovenski humor, satira in absurd mešajo z napeto akcijo, avanturo in aktualnimi domačimi in svetovnimi družbenimi temami. Godlerjeve knjige so to, kar so na malih in velikih zaslonih Austin – s to prednostjo, da ni le imitator parodij na Jamesa Bonda, ampak ustvarjalec izvirnih zgodb, polnih lokalnih šal, referenc in malih okraskov, ki delajo njegove knjige unikatne. "Doktor Nobody" sledi tej preverjeni formuli, kot je napovedal že lani, pa bo njegova "špijonska trilogija" obsegala vsaj štiri, če ne še kakšno knjigo več. Če bodo le junaki preživeli.

Jutro na Planetu od ponedeljka do petka ob 8. uri. Jureta pa ne zamudite v njegovi satirični oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem ob četrtkih ob 21.45 na Planetu.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Jure Godler bo jeseni presenetil #foto Exatlon Planet TV Neverjetno tekmo je odločil šele dodatni dvoboj #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin